Uutisarkisto

Arvostelu: Polar Ignite 3 - Suomalainen älykello, joka olisi voinut olla lähes täydellinen, mutta yksi moka pilaa koko paketin 2 Arvostelu: Polar Ignite 3 - Suomalainen älykello, joka olisi voinut olla lähes täydellinen, mutta yksi moka pilaa koko paketin

Arvostelu: Polar Ignite 3 - Suomalainen älykello, joka olisi voinut olla lähes täydellinen, mutta yksi moka pilaa koko paketin

Suomalainen Polar Ignite 3 -älykello kävi usean kuukauden ajan testissämme. Arvostelussamme löysimme kellosta yhden valtavan suunnitteluvirheen, jonka vuoksi sitä on lähes mahdoton suositella kenellekään. Mikä on sääli, sillä kello muuten upea.

OnePlussan seuraava halpamalli julkaistaan 4. huhtikuuta OnePlussan seuraava halpamalli julkaistaan 4. huhtikuuta

OnePlussan seuraava halpamalli julkaistaan 4. huhtikuuta

Teknologiabrändi OnePlus tiedottaa järjestävänsä seuraavan lanseeraustapahtuman 4. huhtikuuta klo 16.30 Suomen aikaa. Kyseinen tilaisuus on nimeltään Larger than life – OnePlus Nord lanseeraus.

Neljän Samsung Galaxy A -mallin myynti alkaa Suomessa Neljän Samsung Galaxy A -mallin myynti alkaa Suomessa

Neljän Samsung Galaxy A -mallin myynti alkaa Suomessa

Samsung lanseerasi viime viikolla Suomessakin hyvin suositun Galaxy A -sarjan uusimmat tulokkaat: Galaxy A54 5G- ja Galaxy A34 5G -mallit. Nämä ovat nyt tulleet saataville yhdessä edullisempien Galaxy A14- ja Galaxy A14 5G-laitteiden kanssa.

Google Onen VPN tulee osaksi kaikkia tilauksia Google Onen VPN tulee osaksi kaikkia tilauksia

Google Onen VPN tulee osaksi kaikkia tilauksia

Google Onen kalliimpien vaihtoehtojen etuihin on kuulunut Google Onen VPN-yhteys, mutta nyt Google kertoo blogissaan, että ominaisuus on tulossa myös edullisempiin tilausvaihtoehtoihin.

Oppon edullinen 5G-puhelin tuli myyntiin Suomessa Oppon edullinen 5G-puhelin tuli myyntiin Suomessa

Oppon edullinen 5G-puhelin tuli myyntiin Suomessa

OnePlussan emobrändin Oppon puhelimet yleistyvät hiljalleen Suomessa. Viime vuoden loppupuolella myyntiin tuli pari mallia ja tällä viikolla myyntiin on tullut ensimmäinen 5G-puhelin.

Näytä lisää otsikoita