Wello-kännykkäkotelo mittaa elintoimintojasi kliinisellä tarkkuudella

Matti Robinson

Wello-kännykkäkotelo mittaa elintoimintojasi kliinisellä tarkkuudella
Azoi Mobile Technologies on tuomassa markkinoille Wello-älypuhelinkoteloa, joka mittaa elintoimintojasi. Markkinoilla on jo nyt monenlaisia rannekkeita ja laitteita, jotka yhdistyvät älypuhelimeen, mutta harva mittaa ECG:tä, verenpainetta, lämpötilaa, veren happea ja keuhkojen toimintaa &;ndash; kaikkea yhtäaikaa.

Wello vaikuttaa hyvin pitkältä tavalliselta iPhone-kotelolta, mutta sen taika perustuu neljään kosketusanturiin, jotka mittaavat elintoimintoja sormista. Sormet asetetaan pisteisiin ja niitä pidetään siinä hetki. Lisälaitteen avulla onnistuu myös puhalluksesta keuhkojen toimintojen mittaus. Videolla kerrotaan, että mittaukset tapahtuvat kliinisellä tarkkuudella, joten pelkästä arvailupeli ei ole kyse.

Welloon on mahdollista yhdistää myös muita fitness-laitteita, kuten Fitbit- tai Jawbone-rannekkeet. Tieto Wellosta puhelimeen kulkeutuu Bluetoothin välityksellä. Laite toimii iOS:ssä ja Androidissa ja sen mukana toimitetaan luonnollisesti oma sovellus. Wello on tällä hetkellä ennakkotilattavana 145 euron hintaan, mutta koteloita löytyy toistaiseksi vain iPhone 4s:lle, iPhone 5:lle ja iPhone 5s:lle.Wello on halunnut kuitenkin varmistaa, ettei laitetta joudu ostamaan useampaa kertaa. Mikäli vaihtaa puhelinta ja kotelo ei sovi uuteen, niin kotelosta voi irroittaa laitteen "aivot" ja siirtää ne uuteen "aivottomaan" koteloon, joita myydään halvemmalla.Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Oppo Reno 8 5G – hinta laskenut -35%

Oppo Reno 8 5G
292 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 449 €

vivo V21 – hinta laskenut -26%

vivo V21
191 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 257 €

Honor X7b – hinta laskenut -25%

Honor X7b
149 € Gigantti
149 € Euronics
149 € Veikon Kone

Alin hinta viikko sitten: 199 €

Motorola Razr 40 – hinta laskenut -24%

Motorola Razr 40
675 € CDON
894 € Verkkokauppa.com
899 € Gigantti

Alin hinta viikko sitten: 894 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.