Suomalaisyhtiö paljasti uuden Lumian ominaisuuksia

1
Manu Pitkänen

Suomalaisyhtiö paljasti uuden Lumian ominaisuuksia
Suomalainen mobiililaitteiden kameratestausohjelmistoa kehittävä Sofica kertoo sen tietokantaan ilmestyneen alemman hintaluokan Lumian tulokset. Puhelimesta löytyy Windows Phone 8.1 -käyttöjärjestelmä.

Sofican mukaan tyyppinimen RM-974 saaneessa puhelimessa on viiden megapikselin kenno ja siinä ei ole lainkaan salamaa. Nämä tiedot antavat syyn olettaa, että kyseessä on Lumia 500 -sarjaan kuuluva puhelin: ylempien sarjojen puhelimista löytyy salama. Evleaksin mukaan Nokia kehittää parhaillaan Rock-koodinimimistä puhelinta, jonka myyntinimi olisi Lumia 530.

Toisaalta kyse voi olla myös Lumia 630:stä, sillä evleaksin vuotamien lehdistökuvien perusteella siinä ei olisi salamaa. Aiemmissa 600-sarjan Lumioissa on ollut salama. Lumia 630:ssa ei ole myöskään dedikoitua kameranäppäintä.
Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Honor Magic4 Lite – hinta laskenut -41%

Honor Magic4 Lite
129 € DNA
221 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 220 €

Realme 11 Pro – hinta laskenut -11%

Realme 11 Pro
410 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 462 €

Xiaomi 12 – hinta laskenut -11%

Xiaomi 12
399 € Telia
439 € Hobby Hall
472 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 447 €

Kommentit (1)

Anonyymi käyttäjä
Teemu_84 (vahvistamaton)

1

Kukahan lahopää se on keksinyt tuon, että jätetäänpä kuvausvalo laittamatta karvalakkimalleihin? Se on mielestäni suoranaista vittuilua kuluttajalle. Ei pelkästään se, että siitä puupennin arvoisesta ledituikusta on apua huonossa valossa kuvatessa (varsinkin kun halpiksissa ei muutenkaan tuppaa kamera olemaan kovin valovoimainen tai hyvä), sitä on erittäin kätevä käyttää myös taskulamppuna, kuten kaikki varmasti tietävät.

Voin omalta kohdalta sanoa, että olisin voinut ostaa kokeille L520:n, kun sitä on välillä saanut oikeinkin hyvällä tarjouksella, mutta kun ei siitä tuikkua takaa löydy, niin saa jäädä kauppaan. Ja vastaavasti taas enempää en ole valmis WP-luuriin investoimaan, varsinkaan pelkän ledin takia.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.