Huawei järjestää pressitilaisuuden, tulossa supertehokas Honor 6

Matti Robinson

Huawei järjestää pressitilaisuuden, tulossa supertehokas Honor 6
Huawei on tiedottanut lehdistöä tulevasta tilaisuudesta, jossa se aikoo julkistaa seuraavan Honor-puhelimensa. Uutuus tulee kantamaan nimeä Honor 6 ja se sisältää Huawein uuden Kirin-piirin.

Honor 6:n sisuksiin on tietojen mukaan laitettu uusi Kirin 920 -piiri, joka on aivan uunituore kahdeksan ytiminen järjestelmäpiiri. Kirin 920 on Huawein mukaan erittäin kilpailukykyinen piiri ja päihittää suorituskyvyssä muun muassa Snapdragon 801:n ja MediaTek MT6592:n. Yhtiön kovimmat väitteet kertovat, että jopa Snapdragon 805 jää taakse. Potkua siis uudesta Honorista pitäisi ainakin löytyä.

Miksi Huawei on nimeksi valinnut Honor 6:n, sitä ei osata sanoa. Honor 4 ja Honor 5 jäävät välistä, eikä tietojen mukaan näytönkään pitäisi olla kuusituumainen. Tämän hetkisten tietojen mukaan Honor 6:ssa on Full HD -resoluutiolla toimiva viiden tuuman kosketusnäyttö, kuten Ascend P7:ssä. Huawein piiri tosin tukee myös QHD-resoluutiota, jota ei ole vielä kuitenkaan nähty missään vuodetussa laitteessa. Tilaisuus järjestetään 24. kesäkuuta Pekingissä.Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.