LG esitteli huippuluuri G3:n pikkuveljen

Matti Robinson

LG esitteli huippuluuri G3:n pikkuveljen
LG on esitellyt tänään LG G3 s -nimellä aiemmin huhutun puhelimen, joka kantaa virallisesti sekä nimeä LG G3 s että LG G3 Beat. Kyseessä on keskihintaluokan puhelin eli käytännössä heikommilla spekseillä ja hieman pienemmällä näytöllä varustettu älypuhelin.

Missään tapauksessa miniksi laitetta ei voida silti kutsua, sillä siitä löytyy peräti viiden tuuman kokoinen kosketusnäyttö, joka onkin keskihintaluokassa harvinaisempaa. Muutenkin lähes kaikki laitteen teknikka on kokenut muutoksia. Järjestelmäpiiri on keskihintaluokan Lumioistakin tuttu Snapdragon 400, resoluutio on suurestä näytöstä huolimatta 1280 x 720, RAM-muistia on 1 gigatavu, jne.

LG mainitsee G3 s:n tärkeimmiksi ominaisuuksiksi isoveljestäkin tutun laserilla toimivan automaattitarkennuksen, kameran yksinkertaisen toiminnot Touch & Shootin ja Gesture Shotin, oppivan Smart Keyboardin sekä muistikirjasovellus QuickMemo+:n. Ulkomuodot ovat tuttua G3:sta ja LG kertoo, että keskihintaluokkaan siinä on markkinoiden pienimmät näytön reunukset.LG G3 Beat julkaistaan Etelä-Koreassa huomenna perjantaina eli 18. päivä heinäkuuta. Eurooppaan laite saapuu LG G3 s -nimellä seuraavien viikkojen aikana. Hintatiedot selviää julkaisun yhteydessä.Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Motorola Moto G34 – hinta laskenut -48%

Motorola Moto G34
99 € Power
99 € DNA
193 € Dustin Home

Alin hinta viikko sitten: 189 €

Motorola Moto G23 – hinta laskenut -23%

Motorola Moto G23
116 € Bigbox
151 € CDON
165 € Verkkokauppa.com

Alin hinta viikko sitten: 149 €

Honor 90 Smart – hinta laskenut -21%

Honor 90 Smart
149 € Telia
238 € Bigbox

Alin hinta viikko sitten: 188 €

Motorola Moto g32 – hinta laskenut -21%

Motorola Moto g32
133 € CDON
169 € Power
204 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 169 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.