Toiveajattelua? "Nokia palaamassa puhelinbisnekseen"

1
Puhelinvertailu

Nokian päätös luopua tappiota tekevästä puhelinbisneksestä oli kova paikka niin yhtiölle kuin sen asiakkaillekin. Joillekin pitkäaikaisen markkinajohtajan katoaminen tuntuu olevan niin kova paikka, ettei ajatusta tahdota hyväksyä. Kiinasta onkin tällä viikolla kantautunut huhu, että N9-puhelimen parissa työskennelleet kehittäisivät nyt Android-puhelinta Nokialle.

Nokia on kyllä osoittanut, ettei se aio hylätä puhelimia kokonaan. Esimerkiksi kesällä yhtiö julkaisi Z Launcher -kotinäkymäsovelluksen Androidille, mutta puhelinmerkiksi Nokia tuskin palaa vielä pariin vuoteen Microsoftin kanssa tehdyn sopimuksen takia. Nokian talouspomo Timo Ihamuotilan taannoin mainitsema "vahvan Nokia-brändin hyödyntäminen" ei välttämättä viittaa millään tavalla puhelimiin, vaan niihin kehitettyjä sovelluksia – joista Z Launcher on yksi esimerkki.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Parhaat kännykkätarjoukset

Sony Xperia 5 V – hinta laskenut -27%

Oppo A78 – hinta laskenut -21%

Oppo A78
218 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 276 €

Apple iPhone SE (2022) – hinta laskenut -19%

Apple iPhone SE (2022)
402 € Hobby Hall
499 € Gigantti
499 € Power

Alin hinta viikko sitten: 499 €

Motorola Moto G13 – hinta laskenut -16%

Motorola Moto G13
123 € Hobby Hall
131 € Proshop
145 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 146 €

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.