Evleaksin paluu: Tältäkö HTC One (M9) näyttää?

Manu Pitkänen

Evleaksin paluu: Tältäkö HTC One (M9) näyttää?
Lukuisista nappiin osuneista puhelinvuodoista tunnettu Evan Blass alias @evleaks on julkaissut Twitterissä uuden viestin, jossa jo "eläkkeelle" ryhtynyt vuotaja toteaa lyhyesti "vanhat tavat kuolevat hitaasti".

Mielenkiintoiseksi Blassin twiitin tekee siihen liitetty kuva, jossa on hänen aiempia HTC-vuotoja. Kuvasta (jutun lopussa, twiitin oikeassa reunassa) löytyy myös mallinnukset ennennäkemättömistä HTC-puhelimista. Blass ei suoraan väitä uusien puhelimien olevan maaliskuussa esiteltävät uudet huippumallit, tämä on melko luonteva kuvasta tehtävä johtopäätös.

Blass ei ole merkinnyt uusien puhelimien kuvaa omalla vesileimalla.

Verkossa on julkaistu jo aikaisemmin kuvia, joissa on väitetty esiintyvän One (M9). Blassin mukaan kuvat eivät kuitenkaan esitä puhelimen lopullista ulkonäköä, sillä HTC käyttää niin sanottuja valekuoria ulkopuolisille testaajille lähetetyissä malleissa. Blassin julkaisema uusi kuva tuntuisi sopivan yksiin HTC Sourcen muutama päivä sitten julkaisemien kuvailujen kanssa.One (M9):ssä on tuttuun tapaan eteenpäin suunnatut stereo-kaiuttimet, mutta ne näyttävät nyt astetta tyylikkäämmiltä. Kookkaammassa Ultra-mallissa näyttäisi olevan myös kotinäppäin, johon on mahdollisesti sisällytetty sormenjälkilukija.

Huhuihin kannattaa aina suhtautua sopivan kriittisesti. Nähdyt mallinnukset voivat aina olla jonkun harrastuneisuuden vuoksi tekemiä konsepteja.

Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Realme 10 – hinta laskenut -47%

Realme 10
149 € CDON
312 € Hobby Hall
371 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 282 €

Honor Magic4 Lite – hinta laskenut -41%

Honor Magic4 Lite
129 € DNA
221 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 220 €

Oppo Reno10 Pro – hinta laskenut -40%

Oppo Reno10 Pro
600 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 992 €

Xiaomi 12 – hinta laskenut -11%

Xiaomi 12
399 € Telia
439 € Hobby Hall
472 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 446 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.