Huhu: HTC:lta tulossa kaksi uutta One-laitetta ja puettava Petra

Matti Robinson

Huhu: HTC:lta tulossa kaksi uutta One-laitetta ja puettava Petra
HTC:n odotetaan esittelevän uusi HTC One -lippulaivamalli maaliskuun alussa MWC-messuilla. Samsungin Galaxy S6:n tavoin ensimmäinen päivä julkistettava huippumalli tunnetaan nimellä HTC One M9, mutta uusimmat huhut kertovat HTC:n valmistelevan myös toista uutta One-laitetta.

Mobiilivuotoja levittävä @upleaks on kertonut, että One M9:n kaveriksi olisi tulossa sitä heikommalla raudalla, mutta viimevuotista M8:aa paremmalla tekniikalla varustettu One M8i.

Pääasiassa HTC-vuotoihin keskittynyt @upleaks kertoo, että laite on varustettu viiden tuuman Full HD -näytöllä, 2 gigatavulla RAM-muistia, Qualcommin uudella ylemmän keskihintaluokan Snapdragon 615 -järjestelmäpiirillä, 13 ja 2 megapikselin kaksoistakakameroilla sekä viiden megapikselin etukameralla. Ulkopuolisesti värien, koon ja painon perusteella se on hyvin lähellä viimevuotista M8-mallia (kuvassa).

Saman vuotajan mukaan HTC valmistelee ensimmäistä julkistusta puettavan teknologian saralla. Sen mukaan Petra perustuu HTC:n omaan järjestelmään eikä useiden valmistajien suosimaan Android Weariin. Näytön tietojen perusteella se on älyranneke, jossa on pitkänmallinen näyttö (1,8", 32 x 160).Molemmat vuodot ovat tietysti vielä erittäin pitkälti huhupuheita, joiden luotettavuutta on vaikea arvioida. Ensi kuun ensimmäinen päivä tiedämme mahdollisesti paljon enemmän näistäkin laitteista.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Motorola Moto E22 – hinta laskenut -44%

Motorola Moto E22
49 € Power
59 € DNA
79 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 86 €

Honor X6 – hinta laskenut -34%

Honor X6
79 € DNA
119 € Elisa

Alin hinta viikko sitten: 119 €

Oppo A38 (4G) – hinta laskenut -30%

Oppo A38 (4G)
69 € DNA
99 € Veikon Kone
125 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 99 €

Oppo Reno 7 5G – hinta laskenut -28%

Oppo Reno 7 5G
287 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 397 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.