Tyylikäs pyöreänäyttöinen älykello – Watch Urbane

Manu Pitkänen

Tyylikäs pyöreänäyttöinen älykello – Watch Urbane
Sen lisäksi että älykelloa metsästävä kuluttaja joutuu tekemään päätöksiä laitteen käyttöjärjestelmästä, pitää hänen myös päättää minkä muotoisesta näytöstä hän pitää. Ensimmäisissä älykelloissa on käytetty teknisesti yksinkertaista suorakulmaista näyttöä, mutta markkinoille on alkanut tulla myös pyöreänäyttöisiä kelloja.

Motorola aloitti pyöreänäyttöisten kellojen buumin Moto 360:llä, jonka näyttö muistuttaa alalaidan kehyskaistaleen takia tyhjentynyttä rengasta. LG:n näyttöyksikkö jalosti ajatusta hieman pidemmälle täysin pyöreää P-OLED-näyttöä käyttävän G Watch R -kellolla. Korealaisyhtiö jatkaa nyt pyöreänäyttöisten älykellojen puskemista markkinoille Watch Urbanella.

G Watch R muistutti ulkoisesti nörttimäistä urheilukelloa, minkä vuoksi se ei tyylikkäästä viimeistelystä huolimatta vedonnut kaikkiin kuluttajiin. LG tavoitteleekin uudella Urbane-mallilla nyt niitä kuluttajia, jotka haluavat ranteeseensa elegantimman ja selkeälinjaisemman älykellon. Urbanessa on Watch R:n tavoin 1,3 tuuman P-OLED-näyttö, mutta kehyksiä on viilattu ohuemmiksi. Teräsrunkoa myydään hopean- ja kullanvärisinä.Uudessa Android Wear -pohjaisesta kellosta löytyy neljä gigatavua tallennustilaa ja se on IP67-hyväksytty (pölyn- ja vedenkestävä). Kellon sisältä löytyy 410 milliampeeritunnin akku.
Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Motorola Moto E22 – hinta laskenut -44%

Motorola Moto E22
49 € Power
59 € DNA
79 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 86 €

Honor X6 – hinta laskenut -34%

Honor X6
79 € DNA
119 € Elisa

Alin hinta viikko sitten: 119 €

Oppo A38 (4G) – hinta laskenut -30%

Oppo A38 (4G)
69 € DNA
99 € Veikon Kone
125 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 99 €

Samsung Galaxy S23 Ultra – hinta laskenut -28%

Samsung Galaxy S23 Ultra
777 € CDON
1087 € RDE.FI
1217 € Teknikproffset

Alin hinta viikko sitten: 1086 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.