HTC One M9:n arvostelut julki

Manu Pitkänen

HTC One M9:n arvostelut julki
HTC:n uuden One M9 -lippulaivapuhelimen myynti alkoi jo Taiwanissa, mitä silmällä pitäen yhtiö on antanut yhdysvaltalaisille teknologiamedioille luvan julkaista One M9:n arvosteluartikkelit.

Julkaistuja arvosteluja yhdistää ainakin pettymys One M9:n kameran tuottamaan kuvanlaatuun. Cnetin arvostelussa uuden 20 megapikselin kameran huomattiin tuottavan kelvollista jälkeä hyvissä valaistusolosuhteissa, mutta hämärässä kohinan määrä kasvaa ja aggressiivisemman kohinanpoiston takia yksityiskohdat häviävät. Sanomista tuli myös optisen kuvanvakaimen puutteesta.

Engadgetin arvostelussa M9:n 20 megapikselin kameraa ei pidetä juurikaan parempana kuin M8:n 4 megapikselin UltraPixel-kameraa.

Näytön osalta arvostelut ovat erimielisiä. The Vergen mielestä One M9:n Full HD -näyttö ansaitsee täydet kymmenen pistettä, kun taas Cnet ja AnandTech kritisoivat näytön olevan kuvanlaadullisesti heikompi kuin One M8:ssa.Suorituskyvyn osalta arvostelut oli yksi mielisiä siitä, että HTC One M9:n Snapdragon 810 on nopea piiri, vaikkei se tarjoakaan graafisen suorituskyvyn suhteen erityisen suurta parannusta Snapdragon 805:een nähden.Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Xiaomi Poco M4 5G – hinta laskenut -37%

Xiaomi Poco M4 5G
146 € CDON
228 € Hobby Hall

Alin hinta viikko sitten: 230 €

Oppo A78 – hinta laskenut -21%

Oppo A78
218 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 276 €

Motorola Moto G13 – hinta laskenut -16%

Motorola Moto G13
123 € Hobby Hall
131 € Proshop
153 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 146 €

Nokia C02 – hinta laskenut -15%

Nokia C02
74 € Hobby Hall
105 € Proshop
107 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 86 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.