Lumia 830 ja 735 saivat Windows Phone 8.1 Update 2 -päivityksen

Manu Pitkänen

Lumia 830 ja 735 saivat Windows Phone 8.1 Update 2 -päivityksen
Microsoft on aloittanut Suomessakin Windows Phone 8.1 Update 2 -päivityksen jakelun Lumia 830:lle ja 735:lle. Kuun alussa päivitys julkaistiin samoille puhelinmalleille esimerkiksi Britanniassa.

Update 2 ei sisällä mitään erityisen suuria uudistuksia, mikä on toisaalta ihan ymmärrettävääkin, sillä myöhemmin tänä vuonna Microsoft aikoo julkaista Windows 10:n. Jotakin pientä on kuitenkin tarjolla, kuten uudistettu Asetukset-sovellus, jossa eri asetusvaihtoehdot on organisoitu luokkiin sekä tuki Bluetooth-näppäimistöille. Alla on vielä Microsoftin lista uusista ominaisuuksista.

  • Asetukset. Löydä puhelimen asetukset helpommin. Siirry valitsemaasi uuteen asetusluokkaan napauttamalla sitä, etsi asetusta haun avulla tai tutki asetuksia tarkemmin perinteisessä näkymässä. Lisäksi puhelimen asetukset voi nyt kiinnittää aloitusnäyttöön.
  • Anna nimi puhelimellesi. Annan puhelimelle nimi ilman yhteyttä tietokoneeseen. Voit antaa nimen napauttamalla yksinkertaisesti Asetukset > Tietoja > Muokkaa nimeä.
  • VPN. Voit nyt käyttää varmenteita kirjautuaksesi L2TP VPN -verkkoihin. Puhelimesi tukee myös aina käytössä olevia VPN-profiileja, joten VPN-yhteytesi on aina automaattisesti käytössä.
  • Bluetooth. Kirjoita kaikilla sormillasi. Käytä ulkoista Bluetooth-näppäimistöä ja kirjoitusnopeutesi nousee aivan uudelle tasolle. Saat nyt tekstiviestit myös ajaessasi autoa, jos siinä on yhteensopiva Bluetooth-järjestelmä.
  • Sovelluksien tietosuojaoikeudet. Nyt voit hallita, voivatko sovellukset käyttää puhelimesi yhteystietoja, kalenteria, kameraa, mikrofonia tai tekstiviestitoimintoa. Pääset alkuun napauttamalla yksinkertaisesti Asetukset > Sovelluksien oikeudet.
  • Palautussuojaus. Antaa ylimääräisen suojaustason puhelimeesi. Jos puhelimesi joutuu vääriin käsiin, sitä ei voi helposti käyttää eikä sen oletusasetuksia voi palauttaa. (Tämä toiminto on käytettävissä vain tietyissä puhelimissa.)


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Realme 10 – hinta laskenut -47%

Realme 10
149 € CDON
312 € Hobby Hall
371 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 282 €

Honor Magic4 Lite – hinta laskenut -41%

Honor Magic4 Lite
129 € DNA
221 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 220 €

Oppo Reno10 Pro – hinta laskenut -40%

Oppo Reno10 Pro
600 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 992 €

Xiaomi 12 – hinta laskenut -11%

Xiaomi 12
399 € Telia
439 € Hobby Hall
472 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 446 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.