Uusi Note pian massatuotantoon, ensitilaajille entistä enemmän laitteita

1
Matti Robinson

Uusi Note pian massatuotantoon, ensitilaajille entistä enemmän laitteita
Samsungilta odotetaan alkusyksystä uutta Galaxy Note -mallia. Huhuissa kyseisen mallin nimi on vaihdellut Note 6:n ja Note 7:n (tai Note7:n) välillä, joten edes nimestä tässä vaiheessa ei näytä olevan yhteisymmärrystä tai varmuutta, mutta julkaisun varmuudesta ollaan yhtä mieltä.

Galaxy Note on ollut huipputärkeä malli Samsungille ja se nosti juuri tämän malliston avulla itsensä markkinoiden tärkeimmäksi peluriksi suurikokoisemmissa puhelimissa. Vuosi on mennyt verrattain hyvin Samsungilta tähän mennessä, joten elokuun tapahtuman paineet ovat hieman pienemmät.

Samsung ei kuitenkaan lähde massatuotantoon varovaisesti, kertoo ET News. Uusien tietojen mukaan tuotanto alkaa ensi kuussa ja ensimmäiset erät laitetta ovat viime vuotista suuremmat. Yhtiö tuottaa heinäkuussa 2,5 miljoonaa uutta Note-laitetta ja elokuussa saman verran. Viime vuonna yhtiö tuotti puhelimia saman verran kolmessa kuukaudessa.

Laitteeseen odotetaan mm. edellisvuotista mallia suurempaa 5,8 tuuman QHD-kosketusnäyttöä, 6 gigatavua RAM-muistia, ensimmäistä kertaa Samsung-laitteessa USB Type-C -liitäntää sekä tietysti Note-malleista tuttua, uudistettua S Pen -kynää. Puhelimesta on vuotanut mm. mittakaavat, joiden perusteella oheisen kuvan 3D-mallit on tehty.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Xiaomi 13 Pro – hinta laskenut -25%

Xiaomi 13 Pro
1252 € CDON
1299 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 1676 €

Oppo A38 (4G) – hinta laskenut -20%

Oppo A38 (4G)
99 € Veikon Kone
116 € RDE.FI
139 € Euronics

Alin hinta viikko sitten: 124 €

Motorola Lenovo ThinkPhone – hinta laskenut -11%

Motorola Lenovo ThinkPhone
539 € Proshop
565 € RDE.FI
950 € Dustin Home

Alin hinta viikko sitten: 633 €

Motorola Moto E22i – hinta laskenut -11%

Motorola Moto E22i
77 € Gigantti

Alin hinta viikko sitten: 87 €

Kommentit (1)

Anonyymi käyttäjä
torkki (vahvistamaton)

1

"Galaxy Note on ollut huipputärkeä malli Samsungille ja se nosti juuri tämän malliston avulla itsensä markkinoiden tärkeimmäksi peluriksi suurikokoisemmissa puhelimissa".

Olen kyllä täysin eri mieltä!

Reilun vuoden vanhaan malliin note 4:ään ei tule uutta Android 6.0 Marshmallow-päivitystä Suomessa. Jos malli (asiakkaat) olisivat tärkeitä Samsungille, päivitys varmasti tulisi!

Toisin sanoen, tulevaan Samsung Galaxy Note 7:ään ei tule uusia päivityksiä reilun vuoden kuluttua luurin ilmestymisestä. Jos vaihtaa luurin vuoden välein asia ei tietysti haittaa.

t. pettynyt sampan päivityspolitiikkaan!!!

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.