Samsungin Galaxy S6 saa myös Oreo-päivityksen

Matti Robinson

Samsungin Galaxy S6 saa myös Oreo-päivityksen
Samsung alkaa olla loppusuoralla Galaxy S8:n Oreo-päivityksen kanssa,ainakin toivottavasti, sillä se on saanut valmiiksi jo kolmannen version päivityksen beetaversiosta. Vaikka tässä vaiheessa julkaisuaikataulusta ei ole tietoa edes S8:lle, niin nyt tarjolla on hyviä uutisia Samsungin vanhempienkin puhelinten omistajille.

Reddit-käyttäjä on saanut Samsungin yhteyshenkilöiltä vahvistuksen, että jopa parin vuoden takainen Galaxy S6 on saamassa uuden Android-version. Kyseessä ei ole missään nimessä satavarma tieto, kun asiaa kysytään kuluttaja tuelta, mutta tällä kertaa vahvistus on saatu peräti neljältä eri henkilöltä, joista takeena vielä kuvakaappaukset.

Tietysti vieläkin kyseessä voi olla vääränlainen ohjeistus tukihenkilöille, mutta todennäköisimmin Galaxy S6 saa Galaxy S7:n ja Galaxy S8:n ohella uuden Android Oreon. Tämä tarkoittaa muun muassa Picture-in-Picture-moodia, parannuksia ilmoituksiin ja muuta kivaa. Toki, koska edes Galaxy S8:n aikataulusta ei ole tarkkaa tietoa, niin Galaxy S6:n Oreo-päivityksen odotusajasta tässä vaiheessa ei ole varmuutta.Nopeimpien päivittäjien joukossa Samsung ei kuitenkaan selkeästi ole, sillä mm. Nokian ja OnePlussan Android-puhelimiin on jo julkaistu Oreo-päivityksiä.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Realme 10 – hinta laskenut -47%

Realme 10
149 € CDON
312 € Hobby Hall
371 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 282 €

Honor Magic4 Lite – hinta laskenut -41%

Honor Magic4 Lite
129 € DNA
221 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 220 €

Oppo Reno10 Pro – hinta laskenut -40%

Oppo Reno10 Pro
600 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 992 €

Xiaomi 12 – hinta laskenut -11%

Xiaomi 12
399 € Telia
439 € Hobby Hall
472 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 446 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.