OnePlus toi kasvojentunnistuksen myös OnePlus 3:lle ja 3T:lle

Matti Robinson

OnePlus toi kasvojentunnistuksen myös OnePlus 3:lle ja 3T:lle
OnePlus on kertonut viime vuoden älypuhelinmalliensa omistajille viimeaikoina varsin hyviä uutisia. Uutisten varjolla tiedämme, että kyseessä on ensimmäinen OnePlus-malli, joka saa Androidin Oreo-version, mutta valitettavasti muutoslokista ei paljastunut kehuttua OnePlus 5T:ssä esiteltyä kasvojentunnistusominaisuutta.

Nyt on kuitenkin paljastunut, että molemmat viime vuoden mallit, eli sekä OnePlus 3 että OnePlus 3T, saavat myös kasvojentunnistuksen, mutta aivan OnePlus 5T:n kaltaista ominaisuutta se ei tue. OnePlus on tuonut Googlen Trusted Face -toiminnon puhelimeen ja se toimiikin sitä testanneen Digit.in:n mukaan varsin nopeasti.

Ominaisuus ei kuitenkaan tue OnePlus 5T:n tavoin avaamista suoraan kotinäkymään, vaan käyttäjän tulee tunnistuksen jälkeen (kuten iPhone X:llä) avata laite liukueleellä. OnePlus 3:n ja 3T:n kasvojentunnistus ei myöskään toimi näytön ollessa pois päältä, joka erottaa sen OnePlussan uudesta ominaisuudesta.On joka tapauksessa mukava nähdä, että OnePlus tuo uusia ominaisuuksia vanhemmillekin puhelimille. Mikäli haluat kasvojentunnistuksen käyttöön OnePlus 3:lla tai 3T:llä, niin se löytyy asetuksista tietoturvavalikon kohdasta Smart Lock (Settings > Security & fingerprint > Smart Lock), kunhan laitteeseen on vain asennettu uusi käyttöjärjestelmäpäivitys.

OnePlus on aiemmin vahvistanut, että sen uusi huippunopea kasvojentunnistus saapuu kesällä esitellylle OnePlus 5 -mallille käyttöjärjestelmäpäivityksen yhteydessä, joka saapunee alkuvuodesta.Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Realme 11 (5G) – hinta laskenut -17%

Realme 11 (5G)
256 € Bigbox
353 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 309 €

Motorola Moto G54 – hinta laskenut -16%

Motorola Moto G54
149 € Gigantti
179 € Veikon Kone
179 € Elisa

Alin hinta viikko sitten: 177 €

Realme 10 – hinta laskenut -16%

Realme 10
192 € CDON
229 € Bigbox

Alin hinta viikko sitten: 228 €

Nothing Phone (2) – hinta laskenut -14%

Nothing Phone (2)
499 € Gigantti
579 € Bigbox
599 € Verkkokauppa.com

Alin hinta viikko sitten: 579 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.