Nokian ennen omistama Withings julkaisi uuden Steel HR Sport -älykellon

Puhelinvertailu

Nokian ennen omistama Withings julkaisi uuden Steel HR Sport -älykellon
Älyvaa'astaan tuttu Withings siirtyi 2016 yrityskaupassa osaksi Nokiaa. Nokian alaisena Withings julkaisi uudelleen Steel HR -älykellonsa.

Sittemmin ranskalaisyhtiö on myyty Nokian toimesta takaisin alkuperäisille omistajille, jotka ovat jatkaneet siitä mihin Nokian alla jäivät. Nyt tuloksena on uusi älykello, joka kantaa nimeä Steel HR Sport ja on tuttua Withingsiä.

Heti kellotaulusta käy selväksi, että kyseessä on Withingsin hybridiälykello, joka on tällä kertaa hieman sporttisempi. Urheilijoille ja fitness-intoilijoille suunnattu rannekello tarjoaa liikunnan seurantaan tarvittavat ominaisuudet perinteisen kellon ulkonäöllä.

Ominaisuuksiin kuuluu mm. askeleiden, keston, matkan, kaloreiden ja sykkeen mittaaminen urheiluaktiviteetin aikana. Lisäksi kellosta löytyy unirytmiä tarkkaileva toiminto.Unirytmin tarkkailun lisäksi kellosta löytyy Smart Wake-up -ominaisuus, joka pyrkii herättämään värinällä optimaalisena aikana unisykliä.

Perinteisen älykellon ominaisuuksista Steel HR Sportista löytyy mm. tekstiviestien ja puheluiden välittäminen, kalenterimuistutukset sekä muiden sovellusten ilmoitukset.

Laitteesta löytyy tuki mm. Google Fitille ja Apple Healthille, joten se soveltuu molempien alustojen käyttäjille.

Valitettavasti kokoja on vain yksi, 40 mm, ja sitä saa joko mustalla tai valkoisella kellotaululla. Muokattavuutta tarjoavat tosin rannekkeet, joilla kellon saa kustomoitua paremmin omakseen.

Tavallisen tummanharmaan silikonirannekkeen lisäksi myydään punamustaa ja mustapunaista silikoniranneketta kolmella kympillä ja ruskeaa ja mustaa nahkaista viidellä kympillä.

Steel HR Sportilla on hintaa 199,95 euroa yhtiön omassa verkkokaupassa.Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Parhaat kännykkätarjoukset

Oppo A78 – hinta laskenut -21%

Oppo A78
218 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 276 €

Apple iPhone SE (2022) – hinta laskenut -19%

Apple iPhone SE (2022)
402 € Hobby Hall
499 € Gigantti
499 € Power

Alin hinta viikko sitten: 499 €

Xiaomi Redmi A1 – hinta laskenut -16%

Xiaomi Redmi A1
76 € Hobby Hall
90 € Proshop
90 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 90 €

Honor Magic5 Lite – hinta laskenut -15%

Honor Magic5 Lite
169 € Power
199 € Elisa
247 € Gigantti

Alin hinta viikko sitten: 199 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.