Motorola One Hyper julkistettu: hinta 359 euroa, 4000 mAh akku, 64 MP pääkamera

Janne Yli-Korhonen

Motorola One Hyper julkistettu: hinta 359 euroa, 4000 mAh akku, 64 MP pääkamera
Motorolan One -sarja sai taas uuden lisäyksen, sillä yritys julkisti Motorola One Hyper -puhelimen. Motorola on tänä vuonna tuonut markkinoille muun muassa Motorola One Macron, Motorola One Zoomin sekä Motorola One Actionin.

Motorola One Hyperistä löytyy käytännössä koko etupuolen valtaava 6,5 tuuman Full HD+ (1080 x 2340) IPS LCD näyttö, sillä etukamera nousee yläreunasta esille tarvittaessa. Näyttö kuitenkin tukee Moto Display -ominaisuutta, jolla voi tarkistaa nopeasti tulleet ilmoitukset.

Motola One Hyperin etukamera nousee esille tarvittaessaEtukamerassa on 32 megapikseliä (F2.0), mutta ohjelmistosta löytyy Quad Pixel -teknologia, jolla saa otettua 8 megapikselin kuvia. Etukameralla voi kuvata maksimissaan Full HD 60 fps -videota.

Takaa löytyy kaksi kameraa. Pääkamerassa on 64 megapikseliä (F1.9, 16 MP Quad Pixel) ja tämän viereltä 8 megapikselin ultralaajakulmakamera (F2.2, 118°). Ohjelmistosta löytyy muun muassa Night Vision -tila, jolla saa otettua kirkkaampia kuvia hämärällä. Pääkameralla voi kuvata maksimissaan 4K 30 fps -videota.

Motorola One Hyperin takana on kaksi kameraa

Ohjelmiston osalta löytyy myöskin Google CameraX -sovellusliittymä, jonka ansiosta Instagramin kaltaiset kolmansien osapuolten sovellukset voivat hyödyntää kameroiden AI-tekniikoita kuten HDR, Night Vision ja Portrait Mode.

Puhelimen takaa löytyy myös sormenjälkilukija.

One Hyperin sisällä on Snapdragon 675 -järjestelmäpiiri, 4 gigatavua keskusmuistia, 128 gigatavua sisäistä tallennustilaa (myös muistikorttipaikka, max 1 TB) ja 4000 mAh akku, joka tukee 45 watin latausta. Mukana toimitetaan kuitenkin vain 15 watin TurboPower -laturi. Akun kestoksi luvataan 38 tuntia, joka tietenkin riippuu käytöstä.

Käyttöjärjestelmän osalta löytyy puhdas version Android 10 -käyttöjärjestelmäversiosta.

Laitteen mitat ovat 161.8 x 76.6 x 8.9 mm ja painoa puhelimella on noin 200 grammaa. Rakenteena käytetään muovia. Laitteen rakenne ei ole vedenkestävä, mutta sen luvataan kestävän kevyttä sadetta, mutta veteen upottamista rakenne ei kestä.

Tyylikäs Fresh Orchid väri One Hyperissä

Motorola One Hyperin pohjassa on USB-C -liitäntä, kaiutin sekä perinteinen 3.5 mm:n kuulokeliitäntä.

Motorola One Hyperin suositushinta Suomessa on 359 euroa, mutta julkaisupäivä ilmoitetaan myöhemmin. Värivaihtoehtoina ovat Deepsea Blue ja Fresh Orchid.


Päivitys 17.1.2020: Motorola on vahvistanut, että puhelin tulee myyntiin 3. helmikuuta 369 euron hinnalla.

Motorola One Hyper on käynyt myös Puhelinvertailun arvostelussa: Motorola One Hyper arvostelu.Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Nokia C02 – hinta laskenut -23%

Nokia C02
79 € Prisma Verkkokauppa
98 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 103 €

Motorola Moto E13 – hinta laskenut -22%

Realme 11 (5G) – hinta laskenut -17%

Realme 11 (5G)
256 € Bigbox
353 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 309 €

Realme 10 – hinta laskenut -16%

Realme 10
192 € CDON
229 € Bigbox

Alin hinta viikko sitten: 228 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.