NPU: Yksi vuoden suosituimmista Nokia-puhelimista saa seuraajan pian

Matti Robinson

NPU: Yksi vuoden suosituimmista Nokia-puhelimista saa seuraajan pian
HMD Globalin Nokia-älypuhelimista suosituimpiin ovat viimeisten vuosien aikana usein lukeutuneet juuri edulliset ja keskihintaluokan puhelimet. Tämänvuotisista malleista yksi suosituimmista on ollut Nokia 5.3 (kuvassa), joka esiteltiin maaliskuussa.

Vielä viime kuussakin puhelin löysi tiensä DNA:n kuukauden top15-puhelimiin sijoituksella 14, ja sitä edellä yhtiön puhelimista oli vain tuore Nokia 7.2 sekä huippuedullinen uusi 3310. Syyskuussa se oli Telian listoilla yrityksille myydyimpien puhelinten joukossa sijalla 5 ennen muita Nokia-puhelimia.

Nyt siitä on tulossa uusi versio, kertoo Nokia Power User. NPU:n mukaan uutta Nokia 5.4 -laitetta voidaan odottaa jo ennen ensi vuotta, vaikka oletuksen mukaan julkaisu tapahtuisi noin vuosi edeltäjästä.

Laitetta on uusittu mm. suuremmalla näytöllä, jossa kamera on nyt loven sijaan reiässä, sekä tehokkaammalla järjestelmäpiirillä, joskin tarkkaa tietoa sen mallista ei ole.Tietojen mukaan RAM-muistin määrä pysyy 4 gigatavussa, mutta tallennustilan suhteen tällä kertaa 64 gigatavun lisäksi on tarjolla myös 128 gigatavun malli.

Huhujen mukaan laite saatetaan julkaista yhdessä Nokia 7.3 5G:n kanssa, ja julkaisu tapahtuu ennen vuoden loppua. Olisi jokseenkin outoa, että HMD Global julkaisisi vain muutaman kuukauden jälkeen seuraajan Nokia 7.2:lle, mutta tämä jää nähtäväksi.

Nokia 5.3 on nyt tarjouksessa vain 129 euron hintaan, mutta uusi Nokia 5.4 todennäköisesti sijoittuu noin 200 euron tietämille.Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Oppo A78 – hinta laskenut -21%

Oppo A78
218 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 276 €

Apple iPhone SE (2022) – hinta laskenut -19%

Apple iPhone SE (2022)
402 € Hobby Hall
499 € Gigantti
499 € Power

Alin hinta viikko sitten: 499 €

Xiaomi Redmi A1 – hinta laskenut -16%

Xiaomi Redmi A1
76 € Hobby Hall
90 € Proshop
90 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 90 €

Honor Magic5 Lite – hinta laskenut -15%

Honor Magic5 Lite
169 € Power
199 € Elisa
247 € Gigantti

Alin hinta viikko sitten: 199 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.