Lapsille suunniteltu 199 euron Xplora 5 -kellopuhelin saapui Suomeen

Janne Yli-Korhonen

Lapsille suunniteltu 199 euron Xplora 5 -kellopuhelin saapui Suomeen
Lapsille suunniteltu Xplora 5 -kellopuhelin on nyt saatavilla Suomessa. Aiemmin Suomessa on tullut myyntiin myös Xplora 4 -kellopuhelin, johon nähden uusi versio tarjoaa pitkälti samat ominaisuudet.

Rannekellopuhelin käyttää 1,4-tuumaista 240 x 240 -resoluution TFT-näyttöä, jonka yläpuolella on 2 megapikselin kamera selfieitä varten. Laitteen sisällä on Qualcomm-mikrosiru sekä 800 mAh akku, josta luvataan riittävän virtaa 72 tunniksi tai 5 tuntia puheaikaa.

Xplora 5 -kellopuhelimella voi soittaa ja lähettää viestejä, mutta siinä ei ole älypuhelimista tuttuja pelejä tai sosiaalisen median sovelluksia, eikä internet-yhteyttä. GPS-yhteyden avulla vanhemmat voivat seurata omasta puhelimestaan missä lapsi menee.

Kellopuhelin on myös iskunkestävä ja sisältää IP68-luokituksen. Laitteessa on myös askelmittari, joka auttaa aktivoimaan lasten päivittäisiä liikuntatavoitteita.

Xplora 5 kellopuhelin edestäpäin kuvattuna"Me Xploralla ymmärrämme vanhempien paineet hankkia lapselleen älypuhelin, mutta samalla haluamme tukea vanhempien tavoitetta pitää lapset mahdollisimman pitkään kiinni elävässä elämässä, leikin, liikunnan ja sosiaalisten suhteiden kautta. Siksi Xplora toimii aktiivisesti mm. iltapäiväkerhojen ja urheiluseurojen sekä Pelastakaa Lapset ry:n kanssa yhteistyössä Suomessa", kertoo Xplora Mobile Oy:n toimitusjohtaja Timo Vaskio.

Kellopuhelimessa on valmiiksi asennettu XPLORA Mobilen SIM-kortti ja liittymän hinta on 10/11/12 € kuukaudessa.

Xplora 5 -kellopuhelimet ovat myynnissä xplora.fi-verkkokaupan lisäksi myös Verkkokauppa.com, Giganteissa, Prismoissa, Euronics ja Power -kaupoissa, sekä Elisa verkkokaupassa kautta maan. Laitteen suositushinta on 199 euroa.

Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Xiaomi Redmi Note 11S 5G (global) – hinta laskenut -17%

Xiaomi Redmi Note 11S 5G (global)
155 € Multitronic
194 € Proshop
199 € Multitronic

Alin hinta viikko sitten: 186 €

Xiaomi Redmi Note 11 Pro – hinta laskenut -16%

Xiaomi Redmi Note 11 Pro
262 € Hobby Hall

Alin hinta viikko sitten: 313 €

Apple iPhone SE (2022) – hinta laskenut -15%

Apple iPhone SE (2022)
339 € Swappie
399 € Hobby Hall
524 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 399 €

Xiaomi 12X – hinta laskenut -14%

Xiaomi 12X
483 € Proshop
483 € Hobby Hall
623 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 562 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.