Fitbitin lapsille suunnattu Ace 3 -aktiivisuusranneke tarjoaa nyt pidempää akunkestoa ja uusia interaktiivisia kellotauluja

Janne Yli-Korhonen

Fitbitin lapsille suunnattu Ace 3 -aktiivisuusranneke tarjoaa nyt pidempää akunkestoa ja uusia interaktiivisia kellotauluja
Fitbit esitteli uuden version lapsille suunnatusta Ace-aktiivisuusrannekkeesta. Ace 3 tarjoaa nyt entistä pidempää akunkestoa, uusia interaktiivisia kellotauluja ja lapsiystävällisen muotoilun.

Yli 6-vuotiaille suunnattu Ace 3 -aktiivisuusrannekkeen tavoitteena on saada lasta innostumaan liikunnasta olosuhteista riippumatta. Liikkumismuistutukset motivoivat ottamaan vähintään 250 askelta tunnissa päivittäisen 60 aktiivisuusminuutin saavuttamiseksi. Ranneke osaa myös seurata unta ja muistuttaa nukkumaanmenoajoista.

Fitbit Ace 3 aktiivisuusrannekkeen näyttö

Omaa liikkumistaan voi seurata tarkastelemalla tietoja kirkkaalta, helppokäyttöiseltä kosketusnäytöltä. Kellotaulua voi mukauttaa erilaisilla animoiduilla kellotauluhahmoilla. Animoidut kellotaulut esittävät pupua, kissaa, marsilaista ja avaruusalusta. Kello on myös vedenpitävä ja sen akun luvataan kestävän jopa 8 päivän ajan.Vanhemmat voivat perustaa perhetilin, jonka kautta he voivat hallita ja suojata laitetta käyttävän yksityisyyttä. Fitbit Family -tilin avulla vanhemmat voivat helposti nähdä lapsensa aktiviteetit sovelluksen sisäisestä Parent View -näkymästä, hallita sovelluksessa näkyvää sisältöä ja hyväksyä ystäväpyynnöt.

Fitbit Ace 3 on ennakkotilattavissa tänään Fitbit.com verkkokaupassa hintaan 79,95 euroa ja suurimmilta jälleenmyyjiltä, maailmanlaajuisesti jälleenmyyjillä 15. maaliskuuta alkaen. Suomessa jälleenmyyjiä ovat Gigantti, Power ja XXL.
Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Oppo Reno 8 Pro – hinta laskenut -35%

Oppo Reno 8 Pro
382 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 587 €

vivo V21 – hinta laskenut -26%

vivo V21
191 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 257 €

Honor X7b – hinta laskenut -25%

Honor X7b
149 € Gigantti
149 € Euronics
149 € Veikon Kone

Alin hinta viikko sitten: 199 €

Motorola Razr 40 – hinta laskenut -24%

Motorola Razr 40
675 € CDON
894 € Verkkokauppa.com
899 € Gigantti

Alin hinta viikko sitten: 894 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.