Google vaikuttaa välttäneen sormenjälkilukijan ongelmat uudessa Pixelissä

Puhelinvertailu

Google vaikuttaa välttäneen sormenjälkilukijan ongelmat uudessa Pixelissä
Googlen Pixel-puhelimet ovat pääosin markkinoiden huippua suorituskyvyn ja käyttöliittymän sulavuuden suhteen. Valitettavasti nykysukupolven Pixel-puhelinten kehityksessä tapahtui ilmeisimmin pieni kömmähdys yhden ominaisuuden suhteen.

Pixel 6 ja 6 Pro -puhelinten sormenjälkilukija ei ole ollut muun laitteiston (ja ohjelmiston) tasolla. Käyttäjät ovat valittaneet paitsi erityisen hitaasta niin myös usein täysin sormenjälkeä tunnistamattomasta lukijasta.

Vaikka yhtiön uusinta puhelinta, Pixel 6a:ta, ei ole vielä julkaistu, se tapahtuu vasta heinäkuun puolivälin jälkeen, niin Google on jo paljastanut laitteen isolta osin.

Google I/O-tapahtumassa tarjotun vilkaisun lisäksi yhtiö on esitellyt laitetta myös lokaalisti. 9to5Google on bongannut Ranskassa Googlen julkaiseman unboxing-tyylisen videon, josta paljastuukin, että kuluttajien ei välttämättä tarvitse olla peloissaan enää Pixel 6a:n sormenjälkilukijan suhteen.Video, joka on sittemmin poistettu YouTubesta, mutta löytyy toisaalta, tarjoaa pikaisen vilauksen Pixel 6a:n sormenjälkilukijaan, kun unboxaaja avaa sen kerran esitellessään puhelinta.Puhelin avautuu nopeasti ja vaivattomasti, jotakuinkin kuten Pixel 6:n omistajat varmasti haluaisivat. Valitettavasti lukituksen avaaminen ei toistu videolla, joten on vaikea sanoa mikä todellisuus on, kun yrityksiä on mm. useammasta kulmasta.

Aivan markkinoiden nopein lukituksen avaaminen ei kyseessä ole, mutta on huomioitavaa, että laitteessa on näyttöön piilotettu sormenjälkilukija, jotka eivät vielä ole aivan perinteisten lukijoiden tasolla nopeudessa.

Pixel 6a julkaistaan heinäkuun 21. päivä ja sen hinta on Euroopassa 459 euroa. Lisätietoja laitteesta löydät täältä.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Parhaat kännykkätarjoukset

Motorola Lenovo ThinkPhone – hinta laskenut -24%

Motorola Lenovo ThinkPhone
686 € Hobby Hall
859 € Proshop
900 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 900 €

Honor X7 – hinta laskenut -21%

Honor X7
173 € Hobby Hall
253 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 219 €

Samsung Galaxy Z Flip4 – hinta laskenut -19%

Samsung Galaxy Z Flip4
599 € DNA
746 € Power
749 € Teleoutlet

Alin hinta viikko sitten: 737 €

Motorola Moto Razr 2022 – hinta laskenut -18%

Motorola Moto Razr 2022
936 € CDON
1149 € Proshop
1149 € Elisa

Alin hinta viikko sitten: 1135 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.