Vuoto paljastaa lähes kaiken tulevan Galaxy Z Foldin tekniikasta

Matti Robinson

Vuoto paljastaa lähes kaiken tulevan Galaxy Z Foldin tekniikasta
Samsungin ensimmäinen taittuva puhelin on saamassa tänä vuonna jo neljännen sukupolven iteraation, joka tarkoittaa todennäköisesti jälleen entistä vakuuttavampaa rakennetta ja massoja viehättävämpää hintaa.

Yhtiön syksyn julkistustilaisuudesta odotettava Galaxy Z Fold4 on nyt vuotanut melkoisen kattavasti, joten alamme tietää millaista laitetta on syytä odottaa – olettaen, että vuoto on aito.

Tuttu Twitter-vuotaja Ice universe on julkaissut twiitin, joka kertoo liki kaikki tärkeimmät tekniset tiedot tulevasta laitteesta. Melkoisen luotettavan lähteen mukaan tämä on 100 prosenttisen täsmällinen vuoto.

Laitteessa on tietojen mukaan 6,2 tuuman, 120 hertsin ja HD+-resoluution AMOLED-näyttö ulkokannessa, sisällä 7,6 tuuman, 120 hertsin ja QXGA+-resoluution näyttö, suorituskyvystä vastaa uusi Snapdragon 8+ Gen 1 -piiri, 12 gigatavua RAM-muistia ja 256 tai 512 gigatavua tallennustilaa.

Kamerajärjestelmään lukeutuu kolmoistakakamera, jossa on 50 megapikselin peruskamera, 12 megapikselin ultralaajakulmakamera sekä 10 megapikselin kolminkertaisen zoomin tarjoava telefotokamera. Sisältä löytyy 4 megapikselin nk. UDC-kamera, joka on sijoitettu lähes näkymättömästi näytön taakse. Näiden lisäksi ulkokannessa on vielä 10 megapikselin selfie-kamera.Akuksi kerrotaan 25 watin pikalatauksella varustettu 4400 milliampeeritunnin yksikkö, joka vastaa edeltäjää (kuvassa). Muutenkin speksit ovat erittäin lähellä edeltäjää, joten isoja uudistuksia ei kannata odottaa, mikäli Ice universe on todella 100 prosenttisen oikeassa.

Suurimmat uudistukset on tehty kameratekniikkaan, mutta kenties yhtiö on panostanut tällä kertaa erityisesti ulkoiseen olemukseen.

Käyttöjärjestelmäversio on julkaistessa Android 12 ja käyttöliittymä OneUI 4.1.1.Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Xiaomi Poco M4 5G – hinta laskenut -37%

Xiaomi Poco M4 5G
146 € CDON
228 € Hobby Hall

Alin hinta viikko sitten: 230 €

Sony Xperia 5 V – hinta laskenut -27%

Oppo A78 – hinta laskenut -21%

Oppo A78
218 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 276 €

Apple iPhone SE (2022) – hinta laskenut -19%

Apple iPhone SE (2022)
402 € Hobby Hall
499 € Gigantti
499 € Power

Alin hinta viikko sitten: 499 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.