OnePlussalta tulossa iso päivitys OnePlus 8 -sarjan puhelimille

Puhelinvertailu

OnePlussalta tulossa iso päivitys OnePlus 8 -sarjan puhelimille
Kiinalainen älypuhelinvalmistaja OnePlus on aloittanut uuden OxygenOS 13 -beetaversion jakelun OnePlus 8 -sarjan puhelimille. Tässä vaiheessa kyseessä on rajattu esiversion jakelu ainoastaan Intiassa, mutta tämä tarkoittanee, että sen saa pian myös virallisesti muualla maailmassa.

OxygenOS 13 Open Beta 2 -päivitys tarjoaa erityisesti parannuksia käyttöliittymään, joka sisältää Aquamorphic Design -tyylittelun mukaiset uudistuneet teemavärit ja ikonit sekä animaatiot.

Pieniä muutoksia on tehty Always On -näyttöön, sivupalkin työkaluihin, pika-asetusten mediakontrolleihin sekä yleiseen suorituskykyyn ja tietoturvaan.Lisäksi päpivityksen mukana tuodaan uusi Meeting Assistant -ominaisuus, jonka myötä käyttäjän on helpompi mm. ylläpitää muistioita kokouksista kokouksista. Käyttöliittymään on myös lisätty isot kansiot, jotka voi sijoittaa kotinäkymään.Niinpä kyseessä onkin merkittävä päivitys 2020 julkaistulle puhelinsarjalle. Päivitys vaikuttaisi tulevan ainakin OnePlus 8:lle, OnePlus 8 Pro:lle ja OnePlus 8T:lle. Lisäksi mallisarjan ulkopuolelta myös OnePlus 10R on saamassa päivityksen.

Aiemmin OxygenOS 13 -päivityksen ovat saaneet uudemmat OnePlus 10 -huippumallit. Koko muutosloki päivitykselle löytyy täältä.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Parhaat kännykkätarjoukset

Motorola Razr 40 Ultra – hinta laskenut -32%

Motorola Razr 40 Ultra
699 € Verkkokauppa.com
848 € CDON
894 € Bigbox

Alin hinta viikko sitten: 1028 €

Realme C33 – hinta laskenut -26%

Realme C33
103 € Bigbox
137 € Proshop
158 € Bigbox

Alin hinta viikko sitten: 139 €

Samsung Galaxy A15 (5G) – hinta laskenut -22%

Samsung Galaxy A15 (5G)
133 € Bigbox
179 € Gigantti
179 € Power

Alin hinta viikko sitten: 169 €

Motorola Edge 30 Neo – hinta laskenut -21%

Motorola Edge 30 Neo
236 € CDON
236 € Teknikproffset
341 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 297 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.