Päivän diili: Erinomainen keskihintaluokan Samsung Galaxy A52s 5G maksaa nyt 249 euroa

2
Janne Yli-Korhonen

Päivän diili: Erinomainen keskihintaluokan Samsung Galaxy A52s 5G maksaa nyt 249 euroa
Samsungin viime vuoden elokuussa julkaisema Samsung Galaxy A52s 5G -puhelinmalli on kerännyt suosiota. Se oli esimerkiksi toukokuussa Suomen myydyin puhelinmalli. Menestykselle on myös aihetta, sillä kyseessä on yksi parhaista puhelimista omassa hintaluokassaan. Nyt tätä mainiota laitetta saa vieläkin edullisemmalla hinnalla.

Galaxy A52s 5G -puhelinta myydään nyt 249 eurolla, kun viimeisten kuukausien aikana puhelinta on myyty 299 eurolla.

Galaxy A52s 5G:ssä on Full HD+ -tarkkuuden AMOLED-näyttö, joka toimii nopealla 120 hertsin virkistystaajuudella. Takana on neloiskamerajärjestelmä, joka sisältää muun muassa optisella kuvanvakaimella varustetun 64 megapikselin pääkameran.

Suorituskyvystä vastaa Snapdragon 778G -järjestelmäpiiri. Lisäksi laitteessa on 128 gigatavua tallennustilaa. Sisällä on 4500 mAh akku, joka tukee 25W langallista latausta. Puhelin on rakenteeltaan IP67-luokituksen omaava eli se kestää pölyä ja vettä. Puhelin on jo saanut Android 12 -päivityksen ja tulevaisuudessa se tulee saamaan päivityksiä vielä parin vuoden ajan.

Tarjous löytyy täältä:

Samsung Galaxy A52s 5G, 249 euroa
(muiden jälleenmyyjien hinnat löytyvät täältä)


Samsung Galaxy A52s 5G tarjoaa paljon samaa kuin aiemmin arvostelussa käynyt Galaxy A52 5G. Nämä laitteet ovat keskenään samanlaisia, mutta A52s sisältää tehokkaamman suorittimen.

Galaxy A52s julkaistiin alunperin Android 10 -käyttöjärjestelmällä, mutta puhelimelle on jo saatavilla Android 13 -päivityksen betaversio. Ja aivan heti tukikaan ei ole loppumassa, sillä puhelimelle on tulossa vielä ainakin Android 14 -päivitys vuoden 2023 tai 2024 aikana - ja senkin jälkeen vuoden ajan tietoturvapäivityksiä.Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Honor Magic4 Lite – hinta laskenut -41%

Honor Magic4 Lite
129 € DNA
221 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 220 €

Realme 11 Pro – hinta laskenut -11%

Realme 11 Pro
410 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 462 €

Xiaomi 12 – hinta laskenut -11%

Xiaomi 12
399 € Telia
439 € Hobby Hall
472 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 447 €

Kommentit (2)

volkkari1
volkkari1

2

Todella hyvä puhelin hyvällä akunkestolla ja kameralla. Ei ole temppuillut kuin pari kertaa ja nekin johtuneet muiden ohjelmien vuoksi.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.