Seuraava OnePlus-lippulaivapuhelin luvassa 7. helmikuuta

Janne Yli-Korhonen

Seuraava OnePlus-lippulaivapuhelin luvassa 7. helmikuuta
Teknologiabrändi OnePlus on vahvistanut järjestävänsä seuraavan globaalin lanseeraustapahtuman, nimeltään "Cloud 11", 7. helmikuuta 2023 Delhissä, Intiassa.

Tilaisuudessa esitellään OnePlus 11 -lippulaivapuhelin ja OnePlus Buds Pro 2 -kuulokkeet sekä myös muuta.

OnePlussan mukaan seuraava tapahtuma on nimeltään "Cloud 11", sillä kehitetty teknologia ja suorituskyky brändin lippulaivatuotteissa vuonna 2023 vie käyttäjät suoraan Cloud 9:stä Cloud 11:een.

Laite tulee vahvistetusti sisältämään Alert Slider -tilakytkimen, jonka avulla on helppo vaihtaa puhelimen tilaa äänettömästä värinään tai äänet päälle. Toinen paljastus on arvostetun kameravalmistaja Hasselbladin kanssa jatkuva yhteistyö.

Nämä molemmat ominaisuudet löytyvät OnePlus 10 Pro -mallista (lue arvostelu täältä), mutta ne puuttuvat OnePlus 10T -mallista (lue arvostelu täältä).

Hiljattain OnePlus myös päivitti puhelimien päivityslupausta. OnePlus kertoo tuovansa neljän vuoden ajan OxygenOS -käyttöjärjestelmäpäivityksiä ja viiden vuoden ajan tietoturvapäivityksiä valituille laitteille, jotka julkaistaan vuodesta 2023 alkaen. Ensimmäisenä tämä lupaus on siis tulossa OnePlus 11 -mallille.OnePlus lupaa Buds Pro 2 -kuulokkeiden tarjoavan täyteläisen, stereolaatuisen ja kirkkaan äänikokemuksen.

"Olemme innoissamme voidessamme paljastaa nämä mielenkiintoiset uudet tuotteet, jotka tuovat entistä korkeampitasoisen nopean ja sulavan kokemuksen markkinoille" sanoi Pete Lau, OnePlussan perustaja, OPPO:n ja OnePlussan johtaja ja tuotepäällikkö.

"OnePlus 11 5G, OnePlus Buds Pro 2 ja muut tuotteet tulevat sisältämään edistyneintä teknologiaa, tarjoten käyttäjillemme hienostuneen kokemuksen", Lau lisää.Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Honor Magic4 Lite – hinta laskenut -25%

Honor Magic4 Lite
149 € Power
199 € Telia
199 € DNA

Alin hinta viikko sitten: 199 €

Nokia C32 – hinta laskenut -21%

Nokia C32
105 € Dustin Home
149 € Hobby Hall
161 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 132 €

Xiaomi 12X – hinta laskenut -20%

Xiaomi 12X
545 € Hobby Hall
689 € Korhone.com
933 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 683 €

Xiaomi POCO F4 – hinta laskenut -20%

Xiaomi POCO F4
455 € Hobby Hall
565 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 565 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.