Polarin algoritmit nähdään muiden valmistajien kelloissa

Janne Yli-Korhonen

Polarin algoritmit nähdään muiden valmistajien kelloissa
Urheiluteknologiaan ja sykkeen mittaukseen keskittyvä kotimainen Polar Electro avaa tieteeseen pohjautuvat algoritminsa ja ohjelmistoratkaisunsa valituille kumppaneilleen.

Aiemmin Polarin vuosia kehittämät algoritmit ja ohjelmistoratkaisut ovat olleet vain sen omassa käytössä, mutta jatkossa näitä ominaisuuksia nähdään myös muiden valmistajien laitteilla.

Kumppaneiden käyttöön avataan 25 algoritmia, jotka kattavat unen, harjoittelun, hyvinvoinnin, aktiivisuuden, suorituskyvyn ja palautumisen.Polar kertoo muutoksen tarkoittava, että yksityisen ja julkisen sektorin organisaatiot voivat tarjota työntekijöilleen, asiakkailleen tai käyttäjilleen Polarin vuosikymmenien ajan kehittämää osaamista käyttövalmiin ratkaisun avulla ilman omia investointeja algoritmien tai ohjelmiston kehittämiseen.

"Algoritmien avaaminen kumppaneiden käyttöön on alallamme ennennäkemätöntä ja Polar on erittäin ylpeä voidessaan toimia puettavan teknologian tulevaisuuden sunnannäyttäjänä", sanoo Polarin toimitusjohtaja Sander Werring. "Missiomme on edistää hyvinvointia globaalissa mittakaavassa yksilöllisen terveysteknologian ja hyvinvointiratkaisujen avulla, ja kumppanuus Casion kanssa on ensimmäinen askel, joka mahdollistaa tämän entistä nopeammin."Ensimmäinen kumppani Polarin uudelle liiketoiminnalle on japanilainen kellojätti Casio. Valmistajan G-Shock -mallin SQUAD GBD-H2000-kellossa on hyödynnetty "Powered by Polar" -ominaisuuksia.Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Xiaomi Poco M4 5G – hinta laskenut -37%

Xiaomi Poco M4 5G
146 € CDON
228 € Hobby Hall

Alin hinta viikko sitten: 230 €

Sony Xperia 5 V – hinta laskenut -27%

Oppo A78 – hinta laskenut -21%

Oppo A78
218 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 276 €

Apple iPhone SE (2022) – hinta laskenut -19%

Apple iPhone SE (2022)
402 € Hobby Hall
499 € Gigantti
499 € Power

Alin hinta viikko sitten: 499 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.