Garmin laittoi uuden sukupolven Forerunner 265- ja Forerunner 965-kelloihin AMOLED-näytön

Janne Yli-Korhonen

Garmin laittoi uuden sukupolven Forerunner 265- ja Forerunner 965-kelloihin AMOLED-näytön
Garmin on esitellyt Forerunner 265- ja Forerunner 965-mallistot. Forerunner 265-mallisto sisältää Forerunner 265-kellon ja pienemmän Forerunner 265S-kellon, kun taas Forerunner 965 on kooltaan ja rakenteeltaan järeämpi.

Kaikkien kolmen mallin merkittävin uudistus löytyy näytöstä, sillä käytössä on nyt AMOLED-tekniikka. Edeltäjämalleissa on Memory-in-Pixel, jonka etuna AMOLEDiin nähden on yleisesti parempi näkyvyys ulkona.

"Jo 20 vuoden ajan Forerunner-mallisto on auttanut kaiken tasoisia liikkujia saavuttamaan tavoitteitaan. Meillä on ilo tuoda lukuisia uusia ominaisuuksia, mukaan lukien kirkas AMOLED-näyttö, uusimpiin GPS-juoksuälykelloihimme", kertoo Garmin-yhtiön maailmanlaajuisen kuluttajamyynnin varatoimitus­johtaja Dan Bartel. "Garmin-kellojen korkeatasoisten harjoittelutietojen, palautumisvinkkien, erinomai­sen akunkeston ja muiden ominaisuuksien ansiosta juoksijat voivat keskittyä juoksuun ja lepoon tietäen, että heillä on käytössään parhaisiin suorituksiin kannustavat välineet."Ominaisuuksien osalta kaikki kolme tarjoavat pitkälti samat asiat, jotka löytyvät myös edeltäjämalleista.
Vertaa: Garmin Forerunner 265 vs Garmin Forerunner 255.

musta Forerunner 265 kello edestä
Forerunner 265


Tarjolla on esimerkiksi aamuraportti, kisawidgetit, päivittäin ehdotetut yksilöidyt harjoitukset ja muuta. Älykkäisiin ominaisuuksiin lukeutuvat mahdollisuus ladata kelloihin musiikkia Spotify-, Deezer- tai Amazon Music -suoratoistopalveluista ja hyödyntää Garmin Pay -lähimaksua.

Forerunner 965 pohjautuu Forerunner 265 -malliin, mutta sisältää muutamia erikoisuuksia. Laitteessa on omat kartat, Real-time Stamina, joka auttaa seuraamaan ja hallitsemaan rasitustasoa liiallisen rasituksen välttämiseksi sekä ClimbPro-toiminto, jolla näkee tämänhetkisen ja tulossa olevien nousujen reaaliaikaiset tiedot, joihin kuuluvat nousujyrkkyys, matka ja korkeuden lisäys.

Forerunner 265 -kellojen kehyksen materiaali on kuituvahvisteinen polymeeri. Forerunner 265 on saatavissa kahdessa koossa: 42 mm rungolla varustetun Forerunner 265S -mallin akku kestää jopa 24 tuntia GPS-tilassa ja jopa 15 päivää älykellotilassa. 46 mm rungolla varustetun Forerunner 265 -mallin akku puolestaan kestää jopa 20 tuntia GPS-tilassa ja jopa 13 päivää älykellotilassa.

keltainen Forerunner 965 kello edestä
Forerunner 965


Forerunner 965 -GPS-älykellossa on titaanista valmistettu kevyt kellonkehä, 47mm runko ja suurikokoisin Garmin AMOLED -näyttö (1.4 tuumaa). Kellon akku kestää jopa 31 tuntia GPS-tilassa ja jopa 23 päivää älykellotilassa.

Vertaa: Garmin Forerunner 965 vs Garmin Forerunner 955.

Uudet Forerunner GPS-juoksuälykellot ovat saatavissa maalis-huhtikuun 2023 aikana.

Forerunner 265 ja Forerunner 265S maksavat 519 euroa, kun taas Forerunner 965 kustantaa 699 euron verran.

Puhelinvertailu on testannut useita Garmin-kelloja, jonka perusteella kellot on laitettu paremmuusjärjestykseen.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

TCL 40R – hinta laskenut -34%

TCL 40R
119 € Power

Alin hinta viikko sitten: 179 €

Nokia C12 – hinta laskenut -16%

Nokia C12
144 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 171 €

Nokia X30 – hinta laskenut -15%

Nokia X30
341 € CDON
341 € Teknikproffset
399 € Elisa

Alin hinta viikko sitten: 399 €

Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ – hinta laskenut -12%

Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
297 € BIGBOX.FI
410 € CDON
427 € Teknikproffset

Alin hinta viikko sitten: 338 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.