POCO F5 ja F5 Pro tuovat suorituskykyä keskitasolle

Janne Yli-Korhonen

POCO F5 ja F5 Pro tuovat suorituskykyä keskitasolle
Xiaomin alaisuudessa toimiva POCO julkisti globaaleille markkinoille POCO F5- ja POCO F5 Pro-puhelimet, jotka tuovat tehokasta suorituskykyä keskihintaluokkaan.

Sarjan uusien laitteiden myyntitiedot Suomessa vahvistuvat toukokuun aikana. POCO F4 tuli aikoinaan Suomessa myyntiin 449 eurolla, joten oletettavasti F5 menee suunnilleen samaan hintaluokkaan. F5 Pro maksaa puolestaan enemmän.

Näillä hinnoilla uudet POCO F5 -sarjan laitteet kilpailevat esimerkiksi Samsungin Galaxy A54 -puhelinta vastaan, jonka 256 gigatavun mallia myydään tällä hetkellä 499 eurolla.

Vertaa: Xiaomi Poco F5 vs Samsung Galaxy A54 - puhelinten erot.

"Olemme kehittäneet vaativille ja laatutietoisille käyttäjillemme kaksi laitetta, jotka tekevät pelaamisesta helpompaa ja entistä miellyttävämpää. Samaten mobiilikuvaaminen ja eri sovellusten välillä liikkuminen onnistuvat saumattomasti. Jos haluat panostaa pelaamiseen, on POCO F5 nappivalinta. POCO F5 Pro puolestaan on erinomainen niille käyttäjille, jotka vaativat puhelimelta paljon," kertoo Xiaomin Suomen maajohtaja Paavo Saarinen.Laitteissa on panostettu etenkin suorituskykyyn.

F5 Prossa on Snapdragon 8+ Gen 1 -piiri, jota on käytetty useissa lippulaivapuhelimissa, ja F5 on globaaleilla markkinoilla ensimmäinen Snapdragon 7+ Gen 2:lla varustettu älypuhelin.
Pron piirin parina on jopa 12 gigatavua RAM-muistia, kun F8:ssa sitä on 8 gigatavun verran. Sisäistä tallennustilaa kummastakin löytyy 256 gigatavua.

Laitteista löytyy 6,6-tuumaiset AMOLED-näytöt 120 hertsin virkistystaajuudella. Kummassakin on 64 megapikselin pääkamera, 8 megapikselin ultralaajakulma ja 2 megapikselin makro.

POCO F5 Pro kahdessa värissä takaa
POCO F5 Pro


Prossa on 5160 mAh akku, joka tukee 67 watin langallista latausta ja 30 watin langatonta latausta. F5:n akun kapasiteetti on 5000 mAh ja se tukee 67 watin langallista latausta, jolla akun saa täyteen 50 minuutissa.

Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Xiaomi Poco M4 5G – hinta laskenut -37%

Xiaomi Poco M4 5G
146 € CDON
228 € Hobby Hall

Alin hinta viikko sitten: 230 €

Sony Xperia 5 V – hinta laskenut -27%

Oppo A78 – hinta laskenut -21%

Oppo A78
218 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 276 €

Apple iPhone SE (2022) – hinta laskenut -19%

Apple iPhone SE (2022)
402 € Hobby Hall
499 € Gigantti
499 € Power

Alin hinta viikko sitten: 499 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.