Nothingin johtoon lisää OnePlussan entisiä pomoja

Matti Robinson

Nothingin johtoon lisää OnePlussan entisiä pomoja
OnePlussalla uransa nousukiitoon saanut Carl Pei johtaa nykyisin omaa teknologiayhtiötä, Nothingia. Yhtiön omintakeiset tuotokset on vastaanotettu markkinoilla vastaan melkoisen hyvin, mutta niiden vaikutus markkinoihin on ollut toistaiseksi verrataen pieni.

Peillä on kuitenkin suuret suunnitelmat, ja hän onkin tulevan puhelinjulkistuksen edellä päätynyt vahvistamaan johtoporrasta uudella rekrytoinnilla. Nothing saa uuden pomon kun Kyle Kiang, OnePlussan entinen markkinointijohtaja, ottaa roolin yhtiön Yhdysvaltojen toimiston VP:nä.

Inverse on julkaissut raportin, jossa otetaan kantaa Nothingin tehokkaaseen osaamiskalasteluun Pein entiseltä työnantajalta, OnePlussalta. Raportin mukaan jopa 70% ohjelmistotiimistä on entisiä OnePlus-työntekijöitä.

Tuleva Nothing Phone (2) on yhtiöltä merkittävä julkaisu, sillä sen on tarkoitus kilpailla myös Yhdysvalloissa, joissa esikoismallia (kuvassa) ei virallisesti nähty. Mallin laajempi julkaisu tarkoittaa myös huomattavasti kovempia odotuksia myynnin suhteen.Tästäkin syystä on ymmärrettävää, että juuri markkinointiin erikoistunut entinen OnePlus-pomo saa ison roolin juuri uuden laitejulkistuksen alla.

Parhaat kännykkätarjoukset

Oppo A16 – hinta laskenut -39%

Oppo A16
79 € DNA
229 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 129 €

Samsung Galaxy Note20 Ultra – hinta laskenut -38%

Samsung Galaxy Note20 Ultra
599 € Teleoutlet
945 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 966 €

Xiaomi Redmi 9A – hinta laskenut -28%

Xiaomi Redmi 9A
69 € Power
97 € Hobby Hall
103 € Multitronic

Alin hinta viikko sitten: 95 €

Motorola Defy (2021) – hinta laskenut -21%

Motorola Defy (2021)
232 € CDON
329 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 293 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.