Samsungin tekoälyä hyödyntävää kuvankäsittelysovellusta voi nyt käyttää Samsungin huippupuhelimilla

Janne Yli-Korhonen

Samsungin tekoälyä hyödyntävää kuvankäsittelysovellusta voi nyt käyttää Samsungin huippupuhelimilla
Samsungin tekoälyä hyödyntävä kuvankäsittelysovellus Galaxy Enhance-X on tähän mennessä toiminut vain Galaxy S23 -sarjan laitteilla, mutta nyt sovellusta pääsee käyttämään muillakin Galaxy-laitteilla.

Sovelluksen voi ladata Galaxy Storesta Galaxy S23 -sarjan lisäksi Galaxy S22-, Galaxy S21-, Galaxy S20- ja Note20 -sarjan laitteille sekä taittuvanäyttöisille Z Fold4-, Z Flip4-, Z Fold3-, Z Flip3-, Z Fold2-, Z Flip 5G- ja Z Flip LTE-puhelimille, joissa on One UI 5.1 tai uudempi käyttöliittymä.

Sovellus tulee myöhemmin saataville myös Galaxy A-sarjan puhelimille ja Galaxy-tableteille.Galaxy Enhance-X -sovelluksella kuviin voi tehdä erilaisia muokkauksia ja parannuksia, kuten HDR- ja moaree-tehosteiden korjaamista, poistaa varjoja ja korjata linssin vääristymiä. Sovelluksella voi myös muokata vanhoja filmikuvia.

Sovelluksen käyttäminen on helppoa. Sovelluksessa on Magic-painike, joka automaattisesti parantaa kuvien yksityiskohtia. Jos sen tekemään tulokseen ei ole tyytyväinen, voi muokkausta tehdä myös manuaalisesti.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.