Garmin Forerunner 955 saa pian uusia ominaisuuksia

Janne Yli-Korhonen

Garmin Forerunner 955 saa pian uusia ominaisuuksia
Puhelinvertailun testaamalle Forerunner 955:lle on pian luvassa merkittävä päivitys, joka tuo uusia ominaisuuksia kellon käyttäjille. Myös Puhelinvertailun arvostelema Forerunner 255 saa päivityksen.

Garmin julkisti toukokuun lopulla Epix Pro -GPS- sekä Fenix 7 Pro -multisport-GPS-älykellot. Näiden kellojen mukana esiteltiin uusina ominaisuuksina Hill Score (Mäkipisteet) ja Endurance Score (Kestävyyspisteet), jotka tulevat nyt Forerunner 955 -kelloille.

Wareable.com -sivuston mukaan nämä tulisivat myös Forerunner 255 -mallille.

Mäkipisteet-ominaisuus mittaa käyttäjän kykyä juosta ylämäkeen ja arvio edistymistä ajan myötä maksimaalisen hapenottokyvyn ja harjoitteluhistorian perusteella. Kestävyyspisteet-ominaisuus yhdistää tiedot käyttäjän kunnosta, harjoittelusta ja jaksamisesta pitkäkestoisissa suorituksissa. Kestävyyspistemäärä on dynaaminen luku, jonka kasvaminen ja pieneneminen ilmaisee käyttäjän kestävyyden muutoksia.Luvassa on myös muitakin ominaisuuksia. Päivitys esimerkiksi lisää lihaskartan HIIT-, cardio- ja pilates-harjoituksiin ja harjoituksiin on luvassa uusia profiileja, kuten jalkapallo. Päivitys myös tuo korjauksia muun muassa näytön kirkauteen ja Spotifyyn liittyviin ongelmiin sekä päivittää GPS:n laiteohjelmiston.

Kummankin mallin ohjelmisto on vielä julkisessa beetatestauksessa, mutta kyseisen version on suunniteltu menevän julki vakaana versiona, mikäli bugeja ei tule vastaan. Forerunner 955:n päivityksen tiedot näet täältä ja Forerunner 255:n tiedot täältä.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Oppo Reno 8 5G – hinta laskenut -48%

Oppo Reno 8 5G
450 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 860 €

Samsung Galaxy A04s – hinta laskenut -34%

Samsung Galaxy A04s
79 € Gigantti
79 € Power
116 € Bigbox

Alin hinta viikko sitten: 119 €

Samsung Galaxy A14 (4G) – hinta laskenut -29%

Samsung Galaxy A14 (4G)
98 € Power
99 € Elisa
139 € Gigantti

Alin hinta viikko sitten: 139 €

Realme 11 Pro+ – hinta laskenut -17%

Realme 11 Pro+
499 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 598 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.