OnePlussan ensimmäinen taittuvanäyttöinen älypuhelin luvassa 19. lokakuuta

Janne Yli-Korhonen

OnePlussan ensimmäinen taittuvanäyttöinen älypuhelin luvassa 19. lokakuuta
Teknologiayritys OnePlus on vahvistanut julkaisevansa ensimmäisen taittuvanäyttöisen älypuhelimensa, OnePlus Openin, 19. lokakuuta Mumbaissa.

OnePlussan mukaan Open on lippulaivapuhelin ja se tulee haastamaan nykyiset taittuvanäyttöisten älypuhelinten markkinat.

OnePlus Open on esimerkiksi Samsungin Galaxy Z Foldin tapainen laite eli kirjan tavoin taittuva laite. Laitteessa on siis kansinäyttö ja suurempi, taittuva näyttö.

"Open" nimi viittaa taittuvan näytön lisäksi OnePlussan avoimuuteen uusille mahdollisuuksille ja potentiaalille. "Open for everything" eli "Avoin kaikelle" -sloganin mukaisesti OnePlus jatkaa älypuhelinten kehittämistä avoimin mielin ja uusia mahdollisuuksia tutkien.

"OnePlus Open on unelmien puhelin, emmekä ole halunneet tehdä kompromisseja näytön, kamerateknologian tai puhelimen muotoilun suhteen ", sanoi Kinder Liu, OnePlussan operatiivinen johtaja." OnePlus Openissa on meidän tunnusomainen, nopea ja sulava käyttökokemus sekä elegantti, kevyt ja ohut muotoilu, ennennäkemätön kamera, tehokas ohjelmisto ja huippulaatu. OnePlus Open määrittelee taittuvanäyttöisen älypuhelimen uudelleen tarjoamalla kaikin puolin lippulaivatason kokemuksen ja vie taittuvanäyttöiset älypuhelimet kokonaan uudelle tasolle."Laitteen julkaisutilaisuus alkaa Suomen aikaa klo 17.00.
Suomessa OnePlus järjestää Lulu's ravintolassa Helsingissä oman tilaisuuden, jossa seurataan lanseerausta. Kaikille avoin tilaisuus järjestetään yhdessä Elisan kanssa ja tilaisuudessa OnePlus Open on myös ostettavissa paikan päällä.Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Xiaomi 13 Pro – hinta laskenut -25%

Xiaomi 13 Pro
1252 € CDON
1299 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 1676 €

Oppo A38 (4G) – hinta laskenut -20%

Oppo A38 (4G)
99 € Veikon Kone
116 € RDE.FI
139 € Euronics

Alin hinta viikko sitten: 124 €

Motorola Lenovo ThinkPhone – hinta laskenut -11%

Motorola Lenovo ThinkPhone
539 € Proshop
565 € RDE.FI
950 € Dustin Home

Alin hinta viikko sitten: 633 €

Motorola Moto E22i – hinta laskenut -11%

Motorola Moto E22i
77 € Gigantti

Alin hinta viikko sitten: 87 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.