Suomalaisen Wreckfest-ajopelin saa nyt eurolla

Janne Yli-Korhonen

Suomalaisen Wreckfest-ajopelin saa nyt eurolla
Suomalaisen Bugbear Entertainmentin kehittämä Wreckfest -ajopeli tuli vuosi sitten saataville iOS- ja Android-mobiililaitteille.

Pelin hinta on tavallisesti 9,99 euroa Androidilla ja 11,99 euroa App Storessa. Nyt kuitenkin peli on hyvässä alessa ja sen saa itselleen vain eurolla. Tarjouksen kestoa ei ole mainittu.

Eurolla saa pelin perusversion, mutta tarjolla on lisämaksusta myös erilaisia lisäosia. Nämä eivät nähtävästi ole alennuksessa. Kallein lisäosa kustantaa 9,99 euroa.

Törmäilyä ja kovaa kilpa-ajoa tarjoava romurallipeli sisältää esimerkiksi uratilan sekä moninpelin. Ajelua voi tehdä monipuolisesti 45 erilaisella radalla.

Peli sisältää 80 ajoneuvoa, joita voi myös kustomoida. Lisää ajoneuvoja saa lisäosien avulla.Pelaaminen tapahtuu näytöllä näkyvillä painikkeilla, mutta peli tukee myös peliohjainta. Pelin grafiikat ovat näyttävät, ja täydellä teholla ne vaativat etenkin Androidin kohdalla käytännössä parasta mahdollista suorituskykyä. Asetuksista voi säädellä grafiikoita.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Realme C31 – hinta laskenut -48%

Realme C31
107 € CDON
232 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 204 €

Oppo A38 (4G) – hinta laskenut -20%

Oppo A38 (4G)
99 € Veikon Kone
116 € RDE.FI
139 € Euronics

Alin hinta viikko sitten: 124 €

Xiaomi 13 – hinta laskenut -17%

Xiaomi 13
499 € Elisa
725 € RDE.FI
999 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 599 €

Motorola Lenovo ThinkPhone – hinta laskenut -11%

Motorola Lenovo ThinkPhone
539 € Proshop
565 € RDE.FI
950 € Dustin Home

Alin hinta viikko sitten: 634 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.