Suomalainen HMD esitteli uutta brändiään

Janne Yli-Korhonen

Suomalainen HMD esitteli uutta brändiään
Suomalainen HMD eli Human Mobile Devices esitteli Barcelonan MWC-messuilla uutta brändiään ja tulevaisuutta. Jo aiemmin HMD julkaisi omat verkkosivunsa laitteilleen.

HMD on tunnettu aiemmin Nokia-puhelimista, joita se on tehnyt vuodesta 2016 lähtien. Nokia-puhelinten myyntiä jatketaan tulevaisuudessakin, mutta niiden lisäksi HMD alkaa luomaan uusia HMD Original -laitteita.

"Seitsemänvuotisen matkamme aikana olemme saavuttaneet yhdessä paljon. Suunnitelmana on tehdä vielä enemmän nyt, kun esittelemme maailmalle uuden HMD:n. Haluamme olla positiivisen ja kannattavan muutoksen suunnannäyttäjä monibrändistrategiallamme: kehitämme uusia HMD-alkuperäislaitteita, luomme Nokia-puhelimia ja teemme yhteistyötä tunnettujen kumppaneiden kanssa", sanoo Jean-Francois Baril, HMD:n perustaja ja toimitusjohtaja.Vielä HMD ei uusia puhelimia julkaissut, mutta tällaisia on luvassa heinäkuun aikana. Yksi tulevista uutuuksista on The Barbie Flip Phone. HMD kertoo sen olevan tyylikäs retrosimpukkapuhelin.
HMD:lta löytyy pari helposti itsekorjattavaa puhelinta, ja jatkossakin tällaisia laitteita on luvassa. HMD:n mukaan tänä kesänä HMD-laitteiden korjattavuus nousee seuraavalle tasolle, sillä näytön korjaamiseen tarvittavien vaiheiden määrä vähenee huomattavasti.

"Vuosi sitten esittelimme HMD:n ensimmäisen itsekorjattavan puhelimen ja saimme loistavan vastaanoton. Nyt haluamme asettaa itsellemme uusia tavoitteita ja viedä korjattavuuden käsitystä yhä eteenpäin. Yhä useammat ihmiset etsivät helposti korjattavia laitteita, jotta he voisivat pitää puhelimensa käytössä pidempään – säästää vaivaa ja rahaa korjauksissa. Olemme innoissamme siitä, että voimme tehdä tästä prosessista mahdollisimman helpon tästä kesästä alkaen," sanoo James Robinson, HMD:n varatoimitusjohtaja, Eurooppa, Amerikka ja Enterprise.Lisäksi HMD julkaisi ensimmäisen version kehittäjille ja yritykselle suunnatusta innovaatioalustasta. Se sisältää suunnittelutiedostoja ja ohjelmistointegraatiota koskevia tietoja, jotka ovat nyt saatavilla HMD:n verkkosivuilla. Näiden tietojen avulla kehittäjät voivat tuoda lisäominaisuuksia esimerkiksi kuoriin.Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Motorola Moto E22 – hinta laskenut -44%

Motorola Moto E22
49 € Power
59 € DNA
79 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 86 €

Honor X6 – hinta laskenut -34%

Honor X6
79 € DNA
119 € Elisa

Alin hinta viikko sitten: 119 €

Oppo A38 (4G) – hinta laskenut -30%

Oppo A38 (4G)
69 € DNA
99 € Veikon Kone
125 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 99 €

Samsung Galaxy S23 Ultra – hinta laskenut -28%

Samsung Galaxy S23 Ultra
777 € CDON
1087 € RDE.FI
1217 € Teknikproffset

Alin hinta viikko sitten: 1086 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.