02 Taksi otti RCS-viestit käyttöön

1
Janne Yli-Korhonen

02 Taksi otti RCS-viestit käyttöön
Elisa kertoi loppuvuodesta, että se tuo yritysten tekstiviestimarkkinointiin saataville RCS-viestit (rich communication services), jotka ovat perinteisiä tekstiviestejä visuaalisempia ja vuorovaikutteisempiä. Nyt 020202 tiedottaa, että se on ottanut Elisan tarjoaman rikastetun tekstiviestiteknologian käyttöön asiakasviestinnässään 02 Taksin osalta, ja tuo sen vaiheittain käyttöön eri liiketoiminnoissaan.

"02 Taksille asiakaskokemus ja asiakasviestinnän laatu ovat hyvin tärkeitä. Haluamme olla mukana kokeilemassa uusia teknologisia mahdollisuuksia, joilla voimme tarjota asiakkaillemme lisäarvoa. RCS-viestit avaavat meille keinoja kehittää viestintäämme mm. kuvien, videoiden ja jopa äänen muodossa!", iloitsee 02 Taksin Business Lead Sami Kultala.Elisa tarjoaa teknologiaa yritysten käyttöön niiden tarpeisiin sopivien alustaratkaisujen kanssa yhteistyössä. 020202:n alustantuottajana toimii LINK Mobility.

"On uskomattoman hienoa olla mukana mullistamassa suomalaisten yritysten asiakasviestintää 02 Taksin sekä Elisan kanssa. Kaikille uuden kommunikointikanavan kanssa eteneminen on sisältänyt paljon opettelua sekä kokeilemista ja tämä pilottiprojekti onkin konkreettinen edistysaskel täysin uuden teknologian jalkauttamisessa Suomeen. RCS on nyt tullut Suomeen ja me olemme valmiita", iloitsee Ilkka Vertanen LINK Mobility Oy:n myynti- ja markkinointijohtaja.02 Taksin puhelinpalvelusta taksin tilanneille asiakkaille lähetettiin RCS-viesti viime viikolla. Viestissä asiakkaita kiitettiin tilauksen tekemisestä sekä vinkattiin 02 Taksin sovelluksesta.
Perinteistä tekstiviestiä visuaalisesti näyttävämpi RCS-viesti saapuu suoraan vastaanottajan viestit-kansioon ja herättää nopeasti huomion. Uusi lähettäjä-profiili varmistaa, että käyttäjän saama viesti on oikealta lähettäjältä. Profiilissa näkyy lähettäjän logo sekä varmennus siitä, että lähettäjä on todellinen.

"Tekstiviestit ovat olleet olemassa jo yli 30 vuotta, ja tekstiviestipalveluillamme on iso ja uskollinen käyttäjäkunta. On kiinnostavaa nähdä, tarkoittaako tämä tekstiviestien suosion uutta nousua", kertoo 020202 Ratkaisut Oy:n Business Lead Janni Hassel.Toistaiseksi RCS-viestejä tuetaan vain Android-puhelimissa, mutta Apple on tuomassa tuen iPhoneille tämän vuoden aikana. Puhelimet, jotka eivät tue RCS:ää, viestit toimitetaan tavallisina tekstiviesteinä.Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Realme C30 – hinta laskenut -39%

Realme C30
84 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 136 €

Motorola Moto G73 – hinta laskenut -38%

Motorola Moto G73
119 € DNA
168 € Power
169 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 191 €

Oppo A77 5G – hinta laskenut -34%

Oppo A77 5G
99 € DNA
149 € Telia
199 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 149 €

Sony Xperia 1 V – hinta laskenut -25%

Sony Xperia 1 V
999 € Verkkokauppa.com
999 € Gigantti
999 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 1330 €

Kommentit (1)

Anonyymi käyttäjä
SMSViesti (vahvistamaton)

1

No kiva.
Oli pakko ottaa RCS pois päältä, kun sitä kautta alkoi tulemaan spämmiä niin paljon, että puhelin piippasi jatkuvasti.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.