Päivän diili: Asus Zenfone 10, pieni huippupuhelin, 599e

Petteri Pyyny

Päivän diili: Mahdollisesti paras pieni Android-puhelin, Asus Zenfone 10, reippaassa alessa
Hintatutkaamme osui tällä kertaa löytö, kun viime kesänä julkaistu Asus Zenfone 10 on nyt myynnissä halvemmalla kuin koskaan aiemmin.

Puhelin on omassa lajissaan eräänlainen viimeinen mohikaani: alle 6 tuuman näytöllä varustettu lippulaivapuhelin. Sen jälkeen kun Apple lakkautti omien mini-malliensa valmistamisen, on Asuksen Zenfone ollut ainoa selkeästi pienempi huippupuhelin, mitä markkinoilla on tarjolla - ja se onkin parhaat pienet älypuhelimet -listamme ehdoton helmi.

Asus Zenfone 10:iä on myyty viime aikoina 700 - 800 euron hintalapulla varustettuna, mutta nyt puhelin irtoaa 599 eurolla.

Tarjous löytyy täältä:

Asus Zenfone 10 (8GB / 128GB), 599 euroa
(hinnat muissa kaupoissa)
Annoimme Zenfone 10:lle arvostelussamme 4,5 tähteä viidestä, moittien lähinnä telekameran puutetta ja lyhyehköä Android-tukea. Puhelimelle on julkaistu Android 14 -päivitys ja se tulee saamaan vielä Android 15 -päivityksen.

Kehuja annoimme erinomaisesta akkukestosta, upean tasaista videota kuvaavasta gimbal-kamerasta ja hyvästä suorituskyvystä.

Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission. Emme tiedä tarjouksen kestoa tai sitä, paljonko jälleenmyyjällä on alennustuotetta varastossaan.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Motorola Moto G34 – hinta laskenut -48%

Motorola Moto G34
99 € Power
189 € DNA
193 € Dustin Home

Alin hinta viikko sitten: 189 €

Honor 90 Smart – hinta laskenut -21%

Honor 90 Smart
149 € Telia
189 € Bigbox

Alin hinta viikko sitten: 188 €

Asus ROG Phone 6D Ultimate – hinta laskenut -21%

Asus ROG Phone 6D Ultimate
864 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 1090 €

Oppo A38 (4G) – hinta laskenut -17%

Oppo A38 (4G)
99 € DNA
119 € Verkkokauppa.com
119 € Elisa

Alin hinta viikko sitten: 119 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.