HTC julkisti ensimmäiset Windows Phone Mango -puhelimensa: HTC Titan ja Radar

10
Manu Pitkänen

HTC julkisti ensimmäiset Windows Phone Mango -puhelimensa: HTC Titan ja Radar
HTC on tänään esitellyt lupaustensa mukaisesti laiteuutuuksia. Taiwanilaisvalmistaja esitteli odotetusti Windows Phone Mango -kaksikon: Titanin ja Radarin.

Aiemmin Omegana tunnettu HTC Radar on ulkoisesti kuin valkoinen HTC 7 Trophy. Puhelimesta löytyy 3,8 tuuman SLCD-kosketusnäyttö, jonka resoluutio yltää 480x800 pikseliin asti. Prosessori on ennakkohuhuja vaatimattomampi – 1,5 tai 1,4 gigahertsin sijaan suoritin tikittää 1000 megahertsin taajuudella. Tallennustilaa löytyy kahdeksan gigatavun verran. Viiden megapikselin kameran kuvausominaisuuksia täydentävät LED-salama ja BSI. Radar maksaa 450 euroa.

Radarin sisar Titan eli entinen Eternity on edellistä paremmin varusteltu. Siitä löytyy iso 4,7 tuuman näyttö, jonka resoluutio yltää samaiseen 480x800 pikseliin. Prosessori tikittää 1,5 gigahertsin taajuudella ja tallennustilaa on tuplasti enemmän kuin Radarissa. Kamerasta löytyy kahdeksan megapikseliä. Titanille kertyy hintaa 700 euroa.Molemmat puhelimet on varustettu etukameroilla, joita voidaan käyttää videopuhelujen soittamiseen. Laitteita odotetaan myyntiin Euroopassa lokakuun aikana.

Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Honor X7a – hinta laskenut -42%

Honor X7a
69 € DNA
142 € BIGBOX.FI
229 € Elisa

Alin hinta viikko sitten: 119 €

Motorola Moto E14 – hinta laskenut -34%

Motorola Moto E14
79 € Power
119 € Gigantti
119 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 119 €

Motorola Moto G24 – hinta laskenut -20%

Motorola Moto G24
115 € BIGBOX.FI
143 € CDON
169 € Power

Alin hinta viikko sitten: 143 €

Motorola Edge 50 Fusion – hinta laskenut -20%

Motorola Edge 50 Fusion
339 € Proshop
339 € Power
417 € BIGBOX.FI

Alin hinta viikko sitten: 424 €

Kommentit (10)

mikrobitz
mikrobitz

2

Olisi ihan mielenkiintoista tietää mikä ihme Nokialla kestää tuoda niitä laitteita markkinoille? Ihan käsittämätöntä, kun tuntuu että Samsungilta ja muilta tulee 10 laitetta samassa ajassa kun Nokialta yksi.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Omnia 7 (vahvistamaton)

3

Samsungilla on valttina HD Super amoled plus-näyttö omassa tulevassa mallissa,jossa näytön koko on vähän yli 5 tuumaa!.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Efef--21 (vahvistamaton)

4

JEe yli 5" aika läppä. Alle 4" sen pitää olla. Taino maksimissaan 4" mut nokiaaaa missä se puhelin viipyyy

Vastaa
Ranvier
Ranvier

5

@4: Et sattumoisin ajatellut, että maailmassa on mahdollisesti ihmisiä, joilla on paljon isoimmat kädet kuin sinulla? Kaikki on suhteellista. Ihmettelen vaan, että miksi näistä puhelimien kokoluokista pitää nykyään olla heti itkemässä, jos puhelin sattuu olemaan liian iso omaan käteen. Nykyään kun tehdään niin paljon eri kokoisia puhelimia, niin jokaiselle pitäisi löytyä omansa.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Sillattiis (vahvistamaton)

6

@5

Puhutaan kuitenkin mobiililaitteista. yli 5" laitteet ovat aika lähellä Mobira citymania mobiiliuudessa. Tietysti jos on tottunut kantamaan man bagia niin tällä ei niin merkitystä.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
fghjtr (vahvistamaton)

7

Täytyy itsekin sanoa, että yllätyin hinnasta. Olisin olettanut kun näistä vielä huhuiltiin nimillä Omega & Eternity, että kalliimpi olisi ollut siinä 450e tietämillä. Itse en ainakaan näe syytä kokeilla uutta alustaa tuohon hintaan. Ei sillä etteikö WP voisi olla jopa erinomainen, mutta tuli jo N8:n kanssa annettua Symbianille tämä mahdollisuus "josko se olisikin hyvä". Eipä ollut, enkä toistamiseen halua tuollaista summaa maksaa, vain todetakseni ettei olisi kannattanut.

Kääntänee siis ainakin oman katseeni Android maailmaan. Toki Nokialla on mahdollisuus räjäyttää potti, mutta N8 pettymykseni jälkeen suhtaudun varauksella Nokiaankin (taisi siis räjäyttää pottinsa N8:n myötä :) ), enkä usko että siltäkään edullisempia WP luureja tulee ennen ensi vuotta...

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
pspspspsps (vahvistamaton)

8

[OT]
Ylläpidolle vinkiksi, että kun tänne tulee kommentoitua yleisiltä koneiltakin, välillä mobiililaitteella jne. niin kirjautua ei viitsi tai jaksa, tai molempia. Näinollen tämä "vahvistamaton" on melko turhaa pellilyä.

Tuohon voisi laittaa suoraan valinnan "kommentoi anonyyminä" jolloin järjestelmä generoisi yksilöllisen nuumerosarjan nimimerkiksi (mahdollistaisipa toisten kommenttien tarkentamisen viestinumeron lisäksi noinkin).

Lisäksi toki valinnat, joilla rekisteröityneet voisivat antaa miinusäänen anonyymi viestille, ylhäälle pallukka "älä näytä anonyymiviestejä joissa miinusta yli -5" tms. Näinollen olisi helppo tarvittaessa rekisteröityneen käyttäjän skipata ainakin pahimmat anonyymiviestit, mutta asiallisimmat olisivat näkyvillä..
[/OT]

Vastaa
ArttuH5N1
ArttuH5N1

9

Yli 5 tuuman "puhelimet" ovat kyllä täysverisiä tabletteja. Kyllä siinä on tietysti enemmän munanjatketta, kuin näissä malleissa, siitä on turha kiistellä.

Ihan hienoja malleja HTC:lta jälleen, mutta milloin Nokia tuo omansa? Viimeiseltä sijalta on vaikea kuroa kärkeen.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
s730 (vahvistamaton)

10

Silloin kun tuli ensimmäiset 3,7" oli se vähän iso mutta kun se tuli kaikille ei se sit mitään .Atteles kuinka hienoa herrojen on puvun taskusta ottaa tälläinen ja siitä selkeästi näyttää asiakkaalle tarvittavat tiedot ja jopa kuvat.Uskon että Nokiakin vielä apinoi näitä HTC;n koneita.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.