Kellojen siirto ei aiheuttanut tällä kertaa ongelmia Applelle

12
Manu Pitkänen

Kellojen siirto ei aiheuttanut tällä kertaa ongelmia Applelle
Kellot siirtyivät Euroopassa viikonloppuna talviaikaan, mutta se ei tuottanut tällä kertaa ongelmia Applelle. Ainakaan ongelmista ei ole kerrottu isossa mittakaavassa keskustelupalstoilla tai uutissivustoilla.

Kellojen siirto aiheutti viime keväänä ja viime vuoden syksyllä ongelmia monille, jotka luottivat iPhonen muistutuksiin. Viime vuoden syksyllä iPhonen herätykset menivät talviaikaan siirtymisen vuoksi monissa maissa tunnilla pieleen. Vastaava ilmiö toistui keväällä.

Aikamuutokset eivät ole muutenkaan olleet Applen leipälaji viime aikoina, sillä uutena vuotena iPhonen heräyskello ei suostunut soimaan.

Kellojen siirto jatkuu jälleen ensi sunnuntaina, jolloin Yhdysvalloissa herätään talviaikaan.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Xiaomi 13 Pro – hinta laskenut -25%

Xiaomi 13 Pro
1252 € CDON
1299 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 1676 €

Oppo A38 (4G) – hinta laskenut -20%

Oppo A38 (4G)
99 € Veikon Kone
116 € RDE.FI
139 € Euronics

Alin hinta viikko sitten: 124 €

Motorola Lenovo ThinkPhone – hinta laskenut -11%

Motorola Lenovo ThinkPhone
539 € Proshop
565 € RDE.FI
950 € Dustin Home

Alin hinta viikko sitten: 633 €

Motorola Moto E22i – hinta laskenut -11%

Motorola Moto E22i
77 € Gigantti

Alin hinta viikko sitten: 87 €

Kommentit (12)

Anonyymi käyttäjä
pingding (vahvistamaton)

1

Ei toiminut mulla. Kun iPhonesta laittaa pois päältä "aseta automaattisesti", se muuttaa ajan automaattisesti!!! Mutta kun automaattinen päivitys oli päällä siinä aamusella, niin näytti edelleen vanhaa aikaa. Mitä järkeä.

Vastaa
pain83
pain83

3

Naurettavaa pelleilyä koko kellojen siirtäminen. Aiheuttaa hirveästi päänvaivaa esim. aika kriittisissä tietojentallenuksissa. Täytyis koko helvetin rukkaamisesta luopua mahdollisimman pian.

Vastaa
Superi79
Superi79

5

Joo...Toivoisin kuulevani toimitukselta muidenkin puhelinmerkkien toimimattomuuksista ja toimimisista. Mutta joo ymmärrän. Se onkin uutinen, että Applessa joku ei ole joskus toiminut. :)

Vastaa
johtaja59
johtaja59

6

4S:n akkuongelmaa tosin ei ole korjattu, joten jos ei muista laittaa puhelinta yöksi laturiin, niin valmiusaika ei riitä yön yli.

Vastaa
Sokar80
Sokar80

8

No on kiv aettä taas ollaan 6kk oikeessa ajassa

Vielä keksis miten auriko kellon hietsussa sais kesällä näyttämään oikeeta aikaa :)

Vastaa
ep_
ep_

9

Pari viime kertaa iPhonet aiheuttivat kaaoksen kellojen kanssa. Vasta oli joku uutinen kun Venäjällä jätettiin kesä/talviajan siirto pois nyt, mutta puhelimet ja tietokoneet siirtyivät itsestään eri aikaan joka auheutti taas jonkin sortin hämminkiä. Ilman ongelmia ei tahdo näköjään tämäkään ajan vaihtuminen hoitua. =)

Rannekkelloon olen aina luottanut yli muiden kellojen. Ensimmäiseksi sunnuntaiaamuna tarkistin rannekelloni avulla taas, että puhelimen ja tietokoneen kellot olivat tosiaan liikkuneet oikeaan suuntaan. Rannekello kun ei itsestään liiku mihinkään suuntaan. =)

Vastaa
ArttuH5N1
ArttuH5N1

11

Kertoo jotain Applesta, kun normaali toiminta on uutinen :D Hauskasti voisi yhdistää VR:ään. Mutta toisaalta, se, että tälläisestä asiasta uutisoidaan, kertoo lähinnä miten paljon Applen palveluihin luotetaan. Viime vuonna tapahtunut pikku moka on vieläkin mielessä.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.