Samsungilta sittenkin "value pack" päivitys Galaxy S:lle?

5
Teemu Laitila

Samsungilta sittenkin value pack päivitys Galaxy S:lle?
Samsungin alkuperäistä Galaxy S -puhelinta ja sen mahdollista Ice Cream Sandwich -päivitystä koskevat huhut ovat saamassa taas uusia piirteitä, kun huhuttu value pack -päivitys vuosi nettiin.

SamFirmwaren julkaisema ROM-tiedosto ei kuitenkaan ole oikea Android 4.0, vaan Android 2.3.6, johon on tuotu muutamia Ice Cream Sandwichin ominaisuuksia sekä ominaisuuksia Samsungin uudemmista malleista. Mukana on esimerkiksi uuden Androidin Face Unlock -toiminto ja Galaxy Notesta kopioitu lukitusruutu.

XDA-Developers-sivuston mukaan päivitys sisältää myös Galaxy S II -mallista peräisin olevan kuvanmuokkaustoiminnon, mahdollisuuden ottaa still-kuvia videokuvauksen aikana ja parannetun auto-rotation-toiminnon.

Nettiin vuotanut beta-versio on kuitenkin päivätty 29. joulukuuta, joka on muutamia päiviä ennen Samsungin virallista ilmoitusta, jossa edes kevennetyn Ice Cream Sandwichin tulo kiellettiin kokonaan. On siis mahdollista, että kyseessä on Samsungin oma sisäinen kokeiluversio, joka on kuitenkin jälkeenpäin kuopattu kokonaan joka ei ole tulossa yleiseen jakeluun.Toisaalta taas Samsungin alkuperäinen kommentti koski vain Android 4.0 -versiota, eli Gingerbreadiin perustuva lisäpäivitys vihaisten asiakkaiden lepyttelemiseksi saattaisi olla hyvinkin mahdollinen.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Honor X6 – hinta laskenut -34%

Honor X6
79 € DNA
99 € Power
119 € Elisa

Alin hinta viikko sitten: 119 €

Honor Magic Vs – hinta laskenut -25%

Honor Magic Vs
1199 € DNA
1599 € Power

Alin hinta viikko sitten: 1599 €

Oppo A78 – hinta laskenut -21%

Oppo A78
218 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 276 €

OnePlus Nord CE 2 Lite 5G – hinta laskenut -15%

OnePlus Nord CE 2 Lite 5G
169 € DNA
219 € Gigantti
229 € Ykköspalvelu

Alin hinta viikko sitten: 199 €

Kommentit (5)

Teknotuuletin
Teknotuuletin

1

No tuollahan vaan v***tetaan asiakkaita lisää :P "joo saatte ICS:n puhelimeen. se on kylläkin GB mutta ei kai se haittaa ku ollaan se tehty kuitenkin ees vähän näyttämään ICS:ltä?

Vastaa
Niilomaan
Niilomaan

3

2.3.3 < 2.3.6 < 4.0

En valita jos jotain saan, mutta ei se minusta tyytyväistä silti tee. TouchWiz-vapaa 4.0 ois unelmallinen.

Vastaa
Ranvier
Ranvier

5

@4: Niin mutta virallinen on aina virallinen. Se on erittäin epäkäytännöllistä ja asiakasvastaista, että pitäisi itse ruveta säheltämään epävirallisten päivitysten kanssa, jotta laite olisi toimiva ja pysyisi päivitettynä sen käytön ajan.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.