LG X3 -nimellä tunnettu puhelin sisältää neljä prosessoriydintä ja ensimmäisten testitulosten perusteella se päihittää nopeudessa kevyesti nykymallit, jos MoDaCo-sivuston julkaisemat ruutukaappaukset pitävät paikkansa. Prosessorin nopeus on 1,5 GHz kun yksi ydin on käytössä ja 1,4 GHz kun käytössä on useampi ydin. Tegra 3 sisältää myös viidennen apuytimen, joka vastaa käyttöjärjestelmän taustatoiminnoista.
Puhelimen näytön kerrotaan olevan 4,7 tuuman kokoinen ja se toimii 720x1280 pikselin resoluutiolla. Kamera on nykytrendin mukaan 8 megapikseliä ja etupuolen kamera 1,3 megapikseliä. Järeälle prosessorille antaa virtaa 2000 mAh akku.
MoDaCo:n julkaisemien kuvien perusteella LG X3 saavuttaa Quadrant-testissä 4412 pisteen tuloksen, joka on tuplasti enemmän kuin Galaxy Nexuksen tulos. Ruutukaappauksista paljastuu myös käyttöjärjestelmän versio joka on 4.0.3.
Kommentit (14)
Hohhoijaa. Onneksi Apple ja Nokia osaa tehdä puhelimen kokoisia puhelimia.
Jep, 4,7 on liikaa..
Samaa mieltä... Itellä on E7 ja se on jo sen verran iso, ettei tee mieli ostaa yhtään sen isompaa.
4 tuuman näytöstä näkee jo tarpeeksi hyvin
Lyödäänkö vetoa siitä, kestääkö akku tunnin vai kaksi?
@4 samaa mieltä!
@2 SGS Note vasta liian suuri kapula onki 5.3" :)
4,7 kuulostaa juuri sopivalta puhelimen näytön kooksi. Tegra 3:n ansiosta virrankulutuskin vähenee, vaikuttaa hyvältä!
Vaan (2000)mAh akku!!. =(
4@
>Lyödäänkö vetoa siitä, kestääkö akku tunnin vai kaksi?
Jos 3Gllä, niin uskoisin toimivalla softalla kestävän useita tunteja varsin rankkaakin käyttöä.
Jos toimivat kokonaisuus, niin edellytykset hyvinkin hyviin toiminta-akoihin. Se koska laite saavuttaan hyvän tason on oma juttunsa, en usko että ensiversiot säväyttää, vaikka tehokäytössä varmaan pärjääkin pitkään hyvin.
Toivottavasti päivitysten myötä, tämä voi olla kuitenkin se mikä vie alustan uudelle käytettävyys tasolla toiminta-aikojen suhteen, mutta se ulosmitataan 4G ja muulla uudella tehokäytöllä.
Itsellä SGS2 4.03 käyttiksellä ja veti ihan samat pisteet Quadrant testissä eilen...
@9 Ihmekös tuo, tuskin Android kykenee ihan oikeasti hyödyntämään kaikkia ytimiä. Ne on ympätty sinne vain markkinointimielessä (sanoisi kyyninen kuluttaja).
Mitä kaikkea tämä Quadrant testaa ja miten se korreloi käytännön kanssa? Voisi toimitus tämmösiä asioita huomioida uutisoinneissaan myös.. ;)
Testiohjelmathan voi osata hyödyntää esim. useampi ytimiä erilailla kuin loppujen lopuksi käytännössä tapahtuu.
En voi nähdä mitenkään tilannetta, että kännykkä tarvitsisi kahta ydintä enempää. Toki jos joskus luurien käyttöjärjestelmät oppii oikeasti hyödyntämään useita ytimiä ja siten saavutetaan jotain hyötyä esim. virrankulutuksessa, niin ei haittaa, mutta onko sellaista näköpiirissä?
@11 No tottakai käyttöjärjestelmän pyörittämiseen riittää vaikka yksi ydin. Muita ytimiä tarvitaan raskaiden pelien ja ohjelmien pyörittämiseen.
11@
> En voi nähdä mitenkään tilannetta, että kännykkä tarvitsisi kahta
> ydintä enempää.
Miten päädyit tuohon määrään ? jos se tarvitsee kaksi, niin eikö silloin voisi myös neljäkin olla hyödyksi, jos jokin ei sitä estä ?
Samaa mieltä siinä että määrä ei ole itsetarkoitus, ja etua niistä vasta siinä vaiheessa kun kokonaisuus tasapainoinen.
> Mitä kaikkea tämä Quadrant testaa ja miten se korreloi käytännön
> kanssa?
Aivan, jokin netistävedetty testitulos ei paljoa kerro, voi ehkä johonkin yksittäiseen tehtävään olla ratkaiseva raja, mutta onko mitään merkitystä yleisellä tasolla.
No onhan näitä testejä jumakauta jokaiseen lähtöön mutta kun käyttää kaikissa laitteissa samaa niin se antaa osvittaa laitteen suorituskyvystä...mut eiväthän ne mitään kerro. Sitten kun laita on kädessä ja sillä pyrittää softaa niin tietää toimiiko vaiko eikö :D.
Mielenkiinnolla kuitenkin laitetta odottelen.