Uudet Lumiat myyntiin ensi kuussa

4
Matti Robinson

Uudet Lumiat myyntiin ensi kuussa
Nokia on ilmoittanut tänään, että se tuo kaksi uusinta Lumia-mallia myyntiin Suomessa toukokuussa. Vastikään Yhdysvalloissa myyntiin saapunut lippulaivamalli Lumia 900 ja malliston edullisin puhelin Lumia 610 laajentavat Nokian Windows Phone -valikoiman tuplaksi.

Jo ennestään kaupoista löytyvien Lumia 800:n ja Lumia 710:n lisäksi pian saatavilla on siis älypuhelinten hintahaarukan kaksi ääripäätä. Lumia 610 on nuorille suunnattu edullinen Windows-puhelin ja Lumia 900 suuremmalla 4,3 tuuman kosketusnäytöllä ja tehokkaammalla raudalla varustettu malliston huippupuhelin.

Nokia ei ole ilmoittanut vielä tarkkaa myynninaloituspäivää, mutta ennakkotilauksia on mahdollista tehdä jo ensi yönä. Molemmat puhelimet tukevat Nokian omia kartta-, navigointi- ja musiikkipalveluja, joiden lisäksi Lumia 900:n mukana tulee esiasennettu Nokia TV -sovellus. Nokia TV:n avulla käyttäjät voivat katsoa kotimaisia nettitelevisioita. Nokia TV -sovellus saapuu Lumia 900 tultua kauppoihin myös Lumia 800:lle ja Lumia 710:lle.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Oppo A78 – hinta laskenut -21%

Oppo A78
218 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 276 €

Motorola Edge 30 Ultra – hinta laskenut -14%

Motorola Edge 30 Ultra
625 € CDON
730 € Hobby Hall
749 € Power

Alin hinta viikko sitten: 729 €

Apple iPhone 14 Pro Max – hinta laskenut -14%

Apple iPhone 14 Pro Max
949 € Teleoutlet
1249 € Elisa
1255 € Teknikproffset

Alin hinta viikko sitten: 1109 €

Apple iPhone 14 Pro – hinta laskenut -13%

Apple iPhone 14 Pro
849 € Teleoutlet
999 € DNA
1079 € Elisa

Alin hinta viikko sitten: 979 €

Kommentit (4)

delic
delic

3

http://www.mobiiliblogi.com/2012/04/25/...e-8-paivitysta/

Kuten tästäkin uutisesta voi päätellä, nyt ei kannata ostaa Windows luuria vaan odotella syksyyn jos vain suinkin malttaa ja katsoa miten käy.

On oikeasti käsittämätöntä, että Microsoft ei ole kertonut julkisuuteen, että tuleeko se Apollo vai eikö se tule. Luulisi että tuollaiseen salailuun ei olisi mahdollisuutta, mutta niin vaan pysyvät hiljaa asiasta ja yrittävät myydä nykyisiä luureja.

mahtaa käyttäjillä olla kusetettu olo jos jo syksyllä tulee apollo joka onkin jotain paljon parempaa kuin nykyiset WP7 luurit.

Jos android tukee laitteitaan huonosti niin microsoft tulee kyllä vetämään pohjat ylivoimaisesti jos uutinen pitää paikkansa, noh sitä kai joudumme vielä odottomaan.

Vastaa
TUHKANE
TUHKANE

4

5@ Miksi kukaan ei valita siitä, että android puhelimet eivät saa todennäköiseti ikinä minkään valtakunnan päivitystä! Aika outoa että tästä vaahdotaan pippeli pystyssä, mutta kaikkien ylistämään androidiin, varsinkaan halpoihin androideihin tule ikuna mitään päivitystä, vaikka kaikenlaisia bugeja ilmenee joka nurkan takana!

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.