Nokia Lumia 900 -puhelin tulee myyntiin Suomessa 25. toukokuuta

11
Manu Pitkänen

Nokia Lumia 900 -puhelin tulee myyntiin Suomessa 25. toukokuuta
Mobile World Congressissa esitelty Lumia 900:n euroversio tulee myyntiin Suomessa 25. toukokuuta. Puhelin tuli myyntiin Yhdysvalloissa näyttävien julkaisubileiden saattelemana huhtikuun alussa.

Puhelinvertailu.com uutisoi viime kuun lopulla, että Lumia 900 ja Lumia 610 (myynti alkaa 18. toukokuuta) tulevat myyntiin Suomessa toukokuun aikana. Nokia ei vielä tuolloin paljastanut tarkempaa aikataulua. Kotimaisella matkapuhelinvalmistajalla pitää kiirettä muutenkin tässä kuussa, sillä 808 Pureview -älypuhelimen myynnin on myös tarkoitus alkaa valikoiduilla markkina-alueilla (ensimmäisten joukossa Intia ja Venäjä).Lumia 900:n ostaja saa puhelimen myötä käyttöönsä Nokia Navigoinnin ja Nokia TV -palvelun, jonka kautta voi katsella lempiohjelmia TV-yhtiöiden netti-TV-valikoimasta. Värivalikoima koostuu tässä vaiheessa valkoisesta, mustasta ja syaanista.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Honor X6 – hinta laskenut -34%

Honor X6
79 € DNA
99 € Power
119 € Elisa

Alin hinta viikko sitten: 119 €

Honor Magic Vs – hinta laskenut -25%

Honor Magic Vs

Alin hinta viikko sitten: 1599 €

Oppo A78 – hinta laskenut -21%

Oppo A78

Alin hinta viikko sitten: 276 €

OnePlus Nord CE 2 Lite 5G – hinta laskenut -15%

OnePlus Nord CE 2 Lite 5G

Alin hinta viikko sitten: 199 €

Kommentit (11)

Routalempi
Routalempi

2

Voisihan tätä harkita, jos tähän Apollo päivitys sittenkin tulisi.. Mutta ei taida tulla, joten lienee viisain odotella apollo versiota.. Tai ostaa tämä ylipäätään vasta tuolloin jos se päivitys tulee, jolloin hinta olisi kaiketi hieman tasaantunut..

Olettaisi että tässä on kuuluvuus samaa tasoa N9:n kanssa jota on kehuttu (siis kuuluvuutta heikossakin kentässä). Käyttiksen osalta toki itse N9 kiinnostaisi myös, mutta ohjelmat siihen lieneekin kiven alla, joskin Androidiin verrottuna osittain tähän WP alustaankin on..

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
user_org (vahvistamaton)

3

2@

>Olettaisi että tässä on kuuluvuus samaa tasoa N9:n kanssa jota on
>kehuttu (siis kuuluvuutta heikossakin kentässä).

Eri rauta, eri softa.

Vastaa
TemeTee
TemeTee

4

@2 Jos ohjelmien määrä on tärkeä kriteeri niin N9 saa asennettua androidin dualboottiin. Vaihdoin oman lumiani N9 enkä takaisin kaipaa.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
RL (vahvistamaton)

5

No enpä muista salasanaani, kotikoneella autom. kirjautuminen käytössä ja nyt töissä...

jokatapauksessa..

@3
Rauta ja softa on eri juu, mutta rakenne sama, jolloin jotain mahdollisuutta tuolle hyvälle kuuluvuudelle heikossakin kentässä (jossa itsekin usein liikun) voisi olla, ehkä..

@4
Ohjelmien määrä sinällään ei ole se ratkaiseva, kunhan löytyy joitain käyttökelpoisia. lähinnä mietin mm. sitä, että esim. karttadatan vapautuessa voi hyvinkin tulla maastokarttasovelluksia.. mutta mille alustalle todennäköisemmin ensin? Niinpä.. Sama koskee ikävän montaa muutakin, että Androidille / iOsille ensin.. WP on lähinnä listalla ehkä, vielä tässävaiheessa..

N9:n ostossa itseäni arveluttaa lähinnä se, että totun käyttöliittymään liikaa (jo nyt olen pyrkinyt N8:n jakamaan sitn, että rss syötteet, viestit, s-postit ym. tulisivat yhdelle sivulle jne. hieman yritetty saada siis N9 ideaa tähän vanhaan sotaratsuun.. Sitten kun saisi käsiinsä N9:n joka toivottavasti on myös kaikinpuolin nopea verrattuna symbianiin, niin totuttuaan tuohon, ei jatkoa enää olisikaan luvassa. :(

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
RL (vahvistamaton)

6

No enpä muista salasanaani, kotikoneella autom. kirjautuminen käytössä ja nyt töissä...

jokatapauksessa..

@3
Rauta ja softa on eri juu, mutta rakenne sama, jolloin jotain mahdollisuutta tuolle hyvälle kuuluvuudelle heikossakin kentässä (jossa itsekin usein liikun) voisi olla, ehkä..

@4
Ohjelmien määrä sinällään ei ole se ratkaiseva, kunhan löytyy joitain käyttökelpoisia. lähinnä mietin mm. sitä, että esim. karttadatan vapautuessa voi hyvinkin tulla maastokarttasovelluksia.. mutta mille alustalle todennäköisemmin ensin? Niinpä.. Sama koskee ikävän montaa muutakin, että Androidille / iOsille ensin.. WP on lähinnä listalla ehkä, vielä tässävaiheessa..

N9:n ostossa itseäni arveluttaa lähinnä se, että totun käyttöliittymään liikaa (jo nyt olen pyrkinyt N8:n jakamaan sitn, että rss syötteet, viestit, s-postit ym. tulisivat yhdelle sivulle jne. hieman yritetty saada siis N9 ideaa tähän vanhaan sotaratsuun.. Sitten kun saisi käsiinsä N9:n joka toivottavasti on myös kaikinpuolin nopea verrattuna symbianiin, niin totuttuaan tuohon, ei jatkoa enää olisikaan luvassa. :(

T. Routalempi

Vastaa
Plasticma
Plasticma

8

@6 offtopiccia Routalemmelle:

N9 on saatavilla jo karttaohjelma Mapsi ja netistä löytyy ohjeet karttojen saamiseksi siihen. Omassa käytössä ollut jo jostain vuodenvaihteesta kartat. Tarkat maastokartat joissa mm syvyyskäyrät. Aikaisemmin ohjelma ja kartat oli käytössä n900 ja aikanaan ollut tarjolla jo n850(?) malliin.

Ainoa ohjelma jota kaipaan on automaattinen tuntemattoman numeron haku enirosta. Tähänkin on ohjelma kuulemma työnalla.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
3250 (vahvistamaton)

10

@10

Toivottavasti ei tule ikinä mitään androidia. Jos näin tyhmästi tekisivät olisi pakko siirtyä omenaan.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.