Lumia 610:n seuraajassa neljän tuuman ruutu

3
Teemu Laitila

Lumia 610:n seuraajassa neljän tuuman ruutu
Nokia aikoo tulevaisuudessakin jatkaa budjettiluokan Windows Phone -laitteiden parissa, sillä valmistajalla on jo työn alla seuraaja yhtiön tähän mennessä halvimmalle WP-laitteelle Lumia 610:lle. The Vergen mukaan Glory-koodinimellä tunnettu malli kasvattaa näytön koon nykyisestä 3,7 tuumasta neljään.

Vergen lähteet eivät paljasta puhelimesta muita tietoja, mutta todennäköistä on, että sisuksista löytyy pian odotetuista uusista malleista poiketen vain yksiytiminen hitaampi prosessori. Myös muistin määrä tuskin kasvaa yli 256 megatavun, mikä jättää osan sovelluksista (kuten Skype ja pelit) halvimman mallin käyttäjien saavuttamattomiin.

Yksi mielenkiintoisimmista tiedonmuruista on myös Gloryn käyttöjärjestelmä, joka ei ole Microsoftin uusi Windows Phone 8, vaan toisen sukupolven Windows-puhelimille tarkoitettu päivityspaketti Windows Phone 7.8. Nähtäväksi jää pystyvätkö Nokia ja Microsoft venyttämään paljon työpöytä-Windowsin tekniikkaa lainaavan Windows Phone 8 -järjestelmän myös halvimpiin kategorioihin, vai luovatko halvimmat mallit oman erillisen kategoriansa, joka jää paitsi nimenomaisesti WP8-alustalle suunnatuista sovelluksista.Nokia Gloryn ei uskota näyttäytyvän vielä tämän viikon Windows Phone -tilaisuudessa, vaan se saapuu markkinoille myöhemmin syksyllä.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Oppo A78 – hinta laskenut -21%

Oppo A78
218 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 276 €

Motorola Edge 30 Ultra – hinta laskenut -14%

Motorola Edge 30 Ultra
625 € CDON
730 € Hobby Hall
749 € Power

Alin hinta viikko sitten: 729 €

Apple iPhone 14 Pro Max – hinta laskenut -14%

Apple iPhone 14 Pro Max
949 € Teleoutlet
1249 € Elisa
1255 € Teknikproffset

Alin hinta viikko sitten: 1109 €

Apple iPhone 14 Pro – hinta laskenut -13%

Apple iPhone 14 Pro
849 € Teleoutlet
999 € DNA
1079 € Elisa

Alin hinta viikko sitten: 979 €

Kommentit (3)

Malboro
Malboro

1

Ikävää että näistä halvoista puhelimista on yleensä vain päänvaivaksi varsinki tavallisille ihmisille. Noh nähtäväksi jää miten järkevä / toimiva ratkaisu tuo 7.8 on...

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
iphooni (vahvistamaton)

2

Ratkaisu ei ole järkevä eikä toimiva. Se vaan on nokialle pakkorako jos symbian on ajettu alas ja varsinainen wp8 ei pyöri halvassa raudassa.

Vastaa
tonttila
tonttila

3

Yleensähän noita halvimpia ostetaan tenaville ja silloin pelien toimivuus on kaiken a ja o.. Nyt säästetään väärässä kohtaa.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.