Asus julkaisee uuden PadFonen lokakuun 16. päivä

3
Teemu Laitila

Asus julkaisee uuden PadFonen lokakuun 16. päivä
Asus on lähettänyt medialle kutsuja saapua lokakuun 16. päivä pidettävään tilaisuuteen, jossa on tarkoitus esitellä seuraaja yhtiön PaFone-laitteelle. Asus järjestää kaksi samanaikaista tilaisuutta, joista toinen Milanossa ja toinen Taipeissa.

Tarkemmat tiedot puhelimen ja tablet-telakan yhdistävästä konseptista ovat vielä vähäisiä, mutta laitteen sisuskalujen kerrotaan päivittyneen hyvinkin nykyaikaisiksi. AnTuTu-testiohjelmam tietokantaan ilmestyneiden tulosten perusteella PadFone 2 sisältäis Qualcommin 1,5 GHz:n taajuudella toimivan neliytimisen Snapdragon-prosessorin, kaksi gigatavua muistia ja sen käyttöjärjestelmänä on ainakin testitulosten perusteella vielä Android 4.0.5. Laitteen odotetaan saapuvan markkinoille kuitenkin vasta ensi vuoden puolella, eli Asus ehtinee päivittää PadFonen uusimpaan Android-versioon.

Asuksen PadFone konsepti esiteltiin ensimmäisen kerran jo vuosi sitten syksyllä CES-messuilla ja julkaisua luvattiin joulumarkkinoille 2011. CES:n jälkeen laitteesta ei kuitenkaan juuri kuulunut uutisia ennen kevään 2012 Mobile World Congress -messuja, jolloin Asus esitteli laitteesta kokonaan uusitun version ja laite saapuikin myyntiin keväällä.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Honor Magic4 Lite – hinta laskenut -41%

Honor Magic4 Lite
129 € DNA
221 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 220 €

Realme 11 Pro – hinta laskenut -11%

Realme 11 Pro
410 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 462 €

Xiaomi 12 – hinta laskenut -11%

Xiaomi 12
399 € Telia
439 € Hobby Hall
472 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 447 €

Kommentit (3)

Anonyymi käyttäjä
R Räyhä (vahvistamaton)

3

Pitää sisällään varmaan suomessakin toimivan LTE yhteysmadollisuuden ja 1080 p näytön ja kaikkea muuta kivaa.

p.s. Verkkokauppa.com on taas eturintamassa ja on jo enakko myymässä Samsung Galaxy s III:sta suomessa toimivalla LTE yhteydellä. Laite pitäisi olla saatavilla vuoden vaihteen jälkeen .

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.