HTC lupaa isompiruutuisia Windows-puhelimia: "8X ja 8S vasta ensimmäistä aaltoa"

7
Teemu Laitila

HTC lupaa isompiruutuisia Windows-puhelimia: 8X ja 8S vasta ensimmäistä aaltoa
Viime viikolla Windows Phone 8 -pelin avannut HTC lupaa julkaista lisää Windows-puhelimia, joissa mukana tulee myös isompiruutuisia malleja. Tulevista julkaisuista puhui HTC:n Kiinan toimintojen johtaja Ren Weiguang WPDang-sivustolle (kiinaksi), josta raportoi WMPowerUser.

Weiguangin mukaan 4,7 tuuman kokoinen Windows Phone HTC Titan saavutti ainakin Kiinassa yhtiön myyntitavoitteet, vaikka kokonaismäärä ei ollutkaan suuri. Silti Titan loi pohjaa tuleville julkaisuille. Weiguang vahvisti suoraan, että "HTC:llä on työn alla myös isompiruutuisia Windows Phone -malleja".

Viime viikolla julkaistut Windows Phone 8X - ja 8S-nimeä kantavat laitteet ovat ruuduiltaan vain 4,3 tuumaa ja 4,0 tuumaa, joskin isomman 8X:n 720p-resoluutio nostaa PPI-luvun erittäin kunnioitettavalle 341 pikselin tasolle. Pienempi 8S sen sijaan perustuu vanhemmista Windows Phone -malleista tuttuun 800x480 resoluutioon.Silti isommankin mallin ruudun koko on erittäin konservatiivinen valinta kun otetaan huomioon, että muiden Windows Phone -valmistajien lippulaivat ovat 4,5 tuuman (Nokia Lumia 920) ja 4,8 tuuman (Samsung Ativ S) kokoisia ja Android-mallien osaltakin 4,5 tuumaa alkaa olla uusi keskikoko. Lisäksi myös pienten ruutujen nimeen vannonut Apple taipui kasvattamaan iPhonen ruutua aiemmin optimaaliseksi väittämästään 3,5 tuumasta neljään tuumaan.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Motorola Moto E22 – hinta laskenut -48%

Motorola Moto E22
49 € Power
59 € DNA
79 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 94 €

Realme C31 – hinta laskenut -48%

Realme C31
107 € CDON
230 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 203 €

Oppo A38 (4G) – hinta laskenut -45%

Oppo A38 (4G)
69 € DNA
99 € Veikon Kone
116 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 124 €

Samsung Galaxy S23 Ultra – hinta laskenut -28%

Samsung Galaxy S23 Ultra
777 € CDON
1087 € RDE.FI
1149 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 1086 €

Kommentit (7)

dRD
dRD

1

Tuumafaneille varmaan 24" luuri alkaisi olemaan just passeli. Omalla toivelistallani Lumia 920 "mini", SGS3 "mini", jne.. kuka tekisi <4" huippuluureja meille, jotka eivät saaneet 1980-luvulla tarpeeksi isoa säteilyannosta Tshernobylistä ja omaavat normimittaiset sormet...? Nyt 4" näyttö käytössä ja se on oikeasti liian iso.

Vastaa
keijjoo
keijjoo

3

Mullakin on tossa pöydällä 4 tuuman näytöllä oleva optimus 2x ja ei ole kertaakaan ollut mukana liian ison kokonsa takia,se on kömpelön tuntuinen koheltaa missään.Paljon mieluummin kannan mukana muiden mielestä supermopo spekseillä varustettua bladea enkä koe jääneeni mistään paitsi.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
s730 (vahvistamaton)

5

Silloinkin nämä Nokialaiset nauroivat kun HTC teki näitä 4" näytöllä että ompa turhan suuri. Nyt Nokiallakin jo samat koot ja perässä tulee vieläkin seuraavaksi 4,7".
.

Vastaa
Malboro
Malboro

6

Kummasti se nälkä kasvaa syödessään. Ihan ei onnistu S3 kanssa pystytason kirjoitus kadella kädellä :) 5" odotellessa..

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.