Samsung vahvisti Galaxy S III Minin tulon, näyttö neljä tuumaa

19
Teemu Laitila

Samsung vahvisti Galaxy S III Minin tulon, näyttö neljä tuumaa
Samsung aikoo julkaista huomenna Saksassa pidettävässä tilaisuudessa uuden Galaxy S III Mini -puhelimen. Tiedon vahvisti Samsungin Mobile Communications -osaston johtaja JK Shin korealaisviestimille puhuessaan.

Samsungilla uskotaan, että neljän tuuman kokoluokalle löytyy kysyntää erityisesti Euroopasta. Shin ei juuri paljastanut puhelimen muita ominaisuuksia, mutta vakuutti, ettei kyseessä ole hintahaitarin alapäähän sijoittuva malli, vaan täysiverinen huipputason Android-laite.

Uuden pienikokoisemman Galaxy S III -mallin myötä Samsungin tarjonta neljän tuuman ja 400 - 500 euron kokoluokassa kasvaa entisestään. Samsung vaikuttaisi siis jatkavan periaatettaan tarjota kaikille jotain. Nähtäväksi jää onko Galaxy S III:n pienemmälle versiolle kysyntää, vai joko Android-käyttäjät ovat tottuneet lippulaivamallien yli 4,5 tuuman kokoluokkaan.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Realme 11 (5G) – hinta laskenut -30%

Realme 11 (5G)
249 € Bigbox
388 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 353 €

Motorola Razr 40 Ultra – hinta laskenut -28%

Motorola Razr 40 Ultra
699 € Verkkokauppa.com
699 € Power
699 € Telia

Alin hinta viikko sitten: 968 €

Honor 90 Smart – hinta laskenut -28%

Honor 90 Smart
149 € Telia
189 € Bigbox

Alin hinta viikko sitten: 206 €

Realme C33 – hinta laskenut -26%

Realme C33
103 € Bigbox
137 € Proshop
158 € Bigbox

Alin hinta viikko sitten: 139 €

Kommentit (19)

KIPPO76
KIPPO76

1

Tämä on juuri se mistä olen puhunut jo kauan, mutta kukaan ei ole uskonut että joku tekis tämän. Aivan loistavaa että nyt tulee Samsungilta huipputason puhelin 4" ja 4,8" näytöillä.

Vastaa
JoniS
JoniS

3

voisin jopa harkita tuota seuraavaksi jos tulee lähelle gs2 kokoinen näyttö ehkä aavistuksen pienempi niin käyttö sujuu hyvin, tietty pitää olla jotain ominaisuuksia mitä gs2 ei ole jotta edes kannattaa harkita tuollaista :/

Vastaa
amtiainen
amtiainen

5

Tuon olisi pitänyt olla Samsung Galaxy SIII ja nykyisen Galaxyn olisi pitänyt olla "Galaxy SIII+ ". Neljän tuuman näyttö ei ole vielä kovin mini. Ehkä 3,5" näytöllisenä sitä olisi voinut kutsua miniksi, mutta tämän kokoisena se on aika peruskokoinen.

4" näytöllä on todellakin kysyntää. Omalla työpaikallakin joku osti viikko sitten SII mallin juurikin pienemmän näytön takia (olisi voinut olla vieläkin pienempi). Monelle iPhoneen tottuneella nämä uudet ja suuret Nokiat ja Samsungit ovat aikamoisia hirvityksiä.

Koolla ei ole aina merkitystä, vaan sillä miten sitä käytetään :)

Vastaa
Sefriol
Sefriol

8

On mielenkiintoista lukea kuinka ihmiset valittavat puhelimen näytön olevan liian suuri tai muuta vastaavaa bullshittiä. Pitäisi ennemminkin vertailla puhelimen ulkoisia mittoja, painoa ja käteen sopivaa muotoilua kuin vain yhtä osaa specseistä jonka aiheuttama mielikuva on aikalailla virheellinen.

Vastaa
Jarissimo
Jarissimo

9

totta, mut kyllä ite ottaisin tämän nykyisen sgs3:n tilalle pienemmällä näytöllä oelvan luurin jossa olisi kaikki muu vastaavaa..

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
SG S2 (vahvistamaton)

11

Olisin kaipaillut tuohon Samsung Galaxy S3 Miniin myöskin 8Mpikselin kameraa/Led salamalla,mutta...niin.Käy se tämäkin.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
SG S2 (vahvistamaton)

12

Hyvä asia on se,että käyttöjärjestelmä on varustettu jo uusimmalla 4.1 JB versiolla,MUTTA...
Ääni eli kaiuttimet on (Mono) tasoa!!. =(

Vastaa
JoniS
JoniS

13

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Ranvier:

Ei se nyt spekseiltään ainakaan ihan huipputason laite ole, jos nää tiedot pitää paikkansa http://www.gsmarena.com/galaxy_s_iii_mi...n-news-4926.php SGS2:kin menee ohi ja sen saa halvemmalla.

vähän epäilen tuon paikkansa pitävyyttä, miksi julkasita puhelin mikä on huonompi kuin s2 kalliimmalla hinnalla?

onko tuossa kuvassa joku heijastus tossa minin yläreunassa tasaisesti vai onko kamera kaarevassa kohdassa?

Vastaa
Susanoo
Susanoo

14

Mitenhän mahtaa mini Galaxyn minikokoinen mini-akku kestää? Toivottavasti myös muotoilu ja materiaalivalinnat ovat menneet arvokkaamman näköiseen suuntaan.

Vastaa
arivesa
arivesa

15

Kullekin tarpeensa mukaan. Miksei? Helppoa,kun voi vaikka kokeeksi tehdä mitävaan.Ilman pitkäaikaisia alihankintasopimuksia.Siis itse. Muut kun joutuvat tarkkaan harkitsemaan tilauksiaan,kauan etukäteen.

Vastaa
arcanix
arcanix

16

Itse ostin SGS2:n SGS3:n sijaan juuri koon takia. 4,3" alkaa olemaan jo siinä rajoilla, vanha Desire 3,7" oli sopivan kokoinen, 4" menisi myös. Mutta tällä hetkellä olen erittäin tyytyväinen SGS2:een Cyanogenmodilla, varsinkin kun tähän saa valmistajan oman tehoakun. Viikon verran kestää akku omassa käytössä, vaikea pistää paremmaksi.

Vastaa
Aloc
Aloc

17

Tyypillinen Samsung kierrätys sieltä on tulossa. Kehno rauta yhdistettynä vanhaan näyttöön. Ainoastaan ulkonäkö on uutta galaxy sarjaa. Todella sääli jos tuolla nimellä julkaistaan koska kyse on todellista harhaanjohtamista.

Vastaa
Feynman7
Feynman7

18

Samsung ehti jo mainostamaan, että kyseessä on 'täysiverinen huipputason Android-laite', joka ainakin itsellä herätti innostuksen josko tulisi oikeesti huippuluuri pienemmässä koossa. Lisäksi nimi 'Galaxy S 3 Mini' nyt mielestäni kuulostaa siltä että olisi liki S3:sta mutta pienempi. Mutta jos nuo vuotaneet speksit pitää paikkansa niin kyllä on aika kusettamista. Miksi sitä sitten edes kutsutaan S3 Miniksi, ihme touhua. No eipä tartte totakaan puhelinta ostaa, eli rahaa säästyy.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
lopettakaa jo,Lumiat (vahvistamaton)

19

Aika säälittäväksi ovat jo menneet näiden menneen talven Lumia uskovaisten vauhkoomiset ja heidän Android mallien dissaamiset!.
Nokia ei tosiaankaan ole isänmaallinen,vaikka niin vielä luulette!!.Amerikkalaista on aika paljon jne...

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.