Videolla: Haastaja Swype-tekstinsyötölle saapuu Androidille

4
Matti Robinson

Videolla: Haastaja Swype-tekstinsyötölle saapuu Androidille
Suosittu Androidin näppäimistösovellus SwiftKey on esitellyt videolla uuden Flow-nimellä tunnetun lisäosan. Lontoolaisyrityksen Swiftkeytä on ladattu Google Play -kaupasta yli 15 miljoonaa kertaa.

Flow on kilpailija Swypeltä tuttu ominaisuus, jossa sanat muodostetaan sormea liikuttelemalla yhtäjaksoisesti kirjainten yli. Tiedotteessa kerrotaan, että toiminto yhdistää SwiftKeyn "ajatuksia lukevan" moottorin, jonka avulla oikeat sanat löytyvät nopeasti. Reaaliaikaisten sanaehdotusten ansiosta käyttäjä voi päästää näytöstä irti heti kun sana arvataan oikein.

SwiftKey Flow siirtyy betatestiin seuraavien viikkojen aikana. Betatestaukseen voi hakea Swiftkeyn Flow-sivustolta.Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

TCL 40R – hinta laskenut -34%

TCL 40R
119 € Power

Alin hinta viikko sitten: 179 €

Nokia C12 – hinta laskenut -17%

Nokia C12
144 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 172 €

Xiaomi 13 – hinta laskenut -14%

Xiaomi 13
728 € CDON
751 € Teknikproffset
811 € BIGBOX.FI

Alin hinta viikko sitten: 843 €

Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ – hinta laskenut -12%

Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
297 € BIGBOX.FI
410 € CDON
427 € Teknikproffset

Alin hinta viikko sitten: 336 €

Kommentit (4)

Raattis
Raattis

1

SlideIT:kin on ollut olemassa aika pitkään jo. Jopa sillonkin, kun Swypestä ei ollut suomenkielistä versiota.

Olen kokeillut SwiftKeyn ennustavaa näppäimistöä aiemmin, mutta se oli ainakin suomeksi melko surkea kokemus, eikä se oppinut riittävän nopeasti. Ei myöskään ole sattumaa, että tuossa esittelyvideossa on lähes jokaisen sanan jälkeen kuvakulman vaihdos.

Vastaa
pelce
pelce

3

Samaa mieltä @1:n kanssa.

SlideIt ollut itsellä käytössä kun toimii monessa asiassa paremmin kuin Swype. SwiftKeytä kokeilin myös joskus aiemmin, mutta päädyin viikon käytön jälkeen siihen että luurin oma näppiskin on omaan käyttöön parempi.

Vastaa
MoZar
MoZar

4

Itse olen ollut erittäin tyytyväinen SlideIT näppäimistöön. Tosin pieniä puutteita ja pikku pettymys uusimmassa versiossa tuli -horisontaalinen näppäimistö vie koko ruudun, vanhassa ei vienyt.

Swype oli jotenkin kankea. Ja tuota SwiftKey-näppistä en edes ole kokeillut. Ehkä tätä uutta voisi jossain vaiheessa koettaa, mutta sen täytyy tulla myyntiin sillä samlla 10 sentin hinnalla millä SlideIT:n ostin.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.