HTC:n Windows Phone 8X ennakkotilattavana - parikymppiä Lumiaa halvempi

19
Teemu Laitila

HTC:n Windows Phone 8X ennakkotilattavana - parikymppiä Lumiaa halvempi
HTC:n uusi Windows Phone 8X on saapunut ennakkotilattavaksi useisiin suomalaiskauppoihin. Laitteiden toimitusten kerrotaan alkavan 13.11 ja ilman kytkysopimuksia hintaa kertyy yleisesti 578 euroa.

Lumia 920:n ennakkotilaushinta on yleisesti 599 euroa eli karkeasti ottaen parikymmentä euroa kalliimpi kuin HTC:n 8X. Koska Windows Phone -laitteiden rauta on pitkälle standardoitua, laitteet eroavat toisistaan lähinnä muotoilunsa sekä lisäominaisuuksiensa puolesta.

HTC:n Windows Phone 8X on merkittävästi ohuempi ja kevyempi kuin Nokian Lumia 920, mutta toisaalta Lumian kamera on todennäköisesti parempi ja laite tukee esimerkiksi langatonta latausta. Kaikkein kiireisimmille 8X on taas parempi vaihtoehto, sillä Lumia 920:n toimitukset alkavat vasta runsaan viikon HTC:n mallin jälkeen. Molempia laitteita on saatavana useissa eri väreissä.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

TCL 40R – hinta laskenut -34%

TCL 40R
119 € Power

Alin hinta viikko sitten: 179 €

Nokia C12 – hinta laskenut -17%

Nokia C12
144 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 172 €

Xiaomi 13 – hinta laskenut -14%

Xiaomi 13
728 € CDON
811 € BIGBOX.FI
964 € Teknikproffset

Alin hinta viikko sitten: 843 €

Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ – hinta laskenut -12%

Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
297 € BIGBOX.FI
410 € CDON
427 € Teknikproffset

Alin hinta viikko sitten: 336 €

Kommentit (19)

JussiFX
JussiFX

1

Mieluummin lumia kuin tuo ripoffi. Habaa löytyy jopa minulta sen verran että alle 200g laite ei pitäisi olla ongelma pitää kädessä.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
oaefnc (vahvistamaton)

2

HTC:n pitäis maksaa ainaki puolet vähemmät. Parikymppiä halvempi ei riitä. Lumiassa muistia 32 gb ja htc:ssä VAIN 8/16 gb. Liäksi htc:ssä ei ole pureviewiä, puremotion näyttöä, nokian city lens palvelua...ei mitään. Aika tyhmä pitää olla jos ostaa htc:n lumian sijasta.

Vastaa
Kake41
Kake41

3

@2
Samaa mieltä. HTCn puhelimessa ei ole mitään massasta erottuvaa hienoutta, Lumiassa useita.

Mielestäni puhelimella pitääkin olla sen verran massaa, että se tuntuu kädessä ja ei ole mikään muovipiru, jossa on säästelty, jotta puhelimesta saadaan kevyt.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Heks (vahvistamaton)

5

Itse ainakin ostan HTC:n, koska haluan suututtaa Nokia-patriootteja joiden ainoat vastaväitteet ovat se, että laitteessa on jotain ominaisuuksia, mitä muissa ei ole toteutettu samalla tavalla, ja joista kaikki eivät hyödy, ja koska NOKIASUOMIFINLANDPRKL.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
s730 (vahvistamaton)

7

En menisi noin vaan HTC:tä haukkumaan on nämä Nokiat sen verran paljon reistailleet että olen kallistunut aika vahvasti HTC: puoleen.HTC:ssä on tosi hyvä näyttö ja kamera ei ole mikään huono.Ja ei tarvii kulkea niin että takki roikkuu toisella puolella painon vuoksi.Nyt Nokia on ruvennut käyttämään samoja nappikuulokkeita mitä HTC on käyttänyt jo monta vuotta.

Vastaa
Potelius
Potelius

8

@7

Onko sulla jotain sisäpiiritietoa näistä uusista Lumioista, kun tiedät niiden "reistailevan". Nämähän ovat vasta ennakkotilattavissa, niin mitään reistailuja ei pitäisi ainakaan vielä ilmetä, kun ei yhdelläkään kuluttajalla tuota vielä ole. :)

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
jepajuudas (vahvistamaton)

9

Mielestäni 8X on lähempänä 820 kuin 920. Ja siihen nähden taas kalliimpi.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
ATIV S@ (vahvistamaton)

10

Itse en ostaisi kumpaakaan,en menneen talven Lumiaa enkä HTC:n 8X mallia.
Android puhelin se pitää olla eli Samsung Galaxy S3 (tai S2)!.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
IHQiFaniBoi (vahvistamaton)

16

On toki vanhatkin Nokialaiset ihan Nokialaisia. Mutta... muistetaanpas nyt taas se seikka, että näissäkin vehkeissä voidaan melkeinpä puhua samasta kuin autojen kanssa eli kaikki laitteet ovat sinällään yksilöitä. Jos sinulla on ollut ongelmia oman laitteesi kanssa niin ei se tarkoita, että kaikilla olisi vastaavan mallin kanssa. Itse olen värkkäillyt kaikkien S^3 ja Lumia mallien kanssa ja en ole törmännyt minkään muun kuin E7 mallin kanssa ongelmiin (katkoo puheluita). Muut toimineet täysin moitteetta. Itse kallistun tässä selkeästi Nokian puoleen ihan täysin siitä syystä, että laite on ainakin arvostelujen ja teknisten ominaisuuksien puolesta parempi. Toki jokainen taplaa omalla tavallaan ja jos HTC tuntuu kädessä paremmalta niin siitä vain...

Vastaa
Potelius
Potelius

17

@15

Eli koska joku vanha rupunen halppisnokia on reistaillut, niin nokia ei enää pysty valmistamaan puhelinta, joka ei reistaile? Itse ainakin jos olisin L920:sta ostamassa, niin lukisin juuri sen arvosteluja, enkä kaivaisi historiankirjoja, että josko parin vuosikymmenen takaa löytyisi nokialainen joka reistailee.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
EastKorea@ (vahvistamaton)

19

@18 Totta.Nokia tekee niin,kuin Apple eli ostaa komponentit muilta!!.Samsung taas valmistaa komponentit itse!.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.