Asus hakee some-huomiota -- etsii vapaaehtoisia testaajia uudelle Padfonelle

5
Teemu Laitila

Asus hakee some-huomiota -- etsii vapaaehtoisia testaajia uudelle Padfonelle
Asus aikoo tuoda kauppoihin vielä ennen vuoden loppua uuden version yhtiön viime vuonna esittelemästä Padfone-hybridilaitteesta. Padfone koostuu puhelimesta ja telakasta, joka toimii tablettina kun puhelin asetetaan laitteen sisään.

Yhtiö hakee nyt Facebook-kampanjalla vapaaehtoisia testaajia, joiden tehtävänä on pitää puhelimesta mahdollisimman suurta meteliä netissä esimerkiksi erilaisia sosiaalisen median palveluita käyttäen. Kampanjaan otetaan mukaan 20 hakemuksen lähettänyttä ja kuukauden jälkeen neljä parhaaksi arvioitua saa pitää laitteen.

Julkaisun yhteydessä Asus mainosti Padfone 2 -puhelinta maailman nopeimmaksi älypuhelimeksi. Sen sisuksista löytyy neliytiminen 1,5 GHz:n taajuudella toimiva Snapdragon S4 Pro -prosessori, joka kuitenkin löytyy myös nykyään jo useammista muista uusista puhelimista.Padfone 2 kuitenkin parantaa ominaisuuksia edeltäjäänsä nähden käytännössä kaikilla osa-alueilla. Tabletti-telakka on ohuempi, puhelimen näyttö on tarkempi (1280x720) ja näytön kirkkaus on 600 nitsiä. Prosessoripäivityksen myötä laitteesta löytyy LTE-yhteydet ja akun kapasiteetti on kasvanut 2140 mAh:n. Aiempien tietojen perusteella Padfone 2 saapuu markkinoille Android 4.0.4 versiolla varustettuna, mutta Jelly Bean -päivitystä on luvattu pikaisella tahdilla.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Nokia C02 – hinta laskenut -23%

Nokia C02
79 € Prisma Verkkokauppa
98 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 103 €

Motorola Moto E13 – hinta laskenut -22%

Realme 11 (5G) – hinta laskenut -17%

Realme 11 (5G)
256 € Bigbox
353 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 309 €

Realme 10 – hinta laskenut -16%

Realme 10
192 € CDON
229 € Bigbox

Alin hinta viikko sitten: 228 €

Kommentit (5)

Kolm3
Kolm3

1

Enpä viitsi kirkua ja hypettää pitkin nettiä kuukauden ajan, vaan ostan laitteen sillä sekunnilla, kun vaan myyntiin tulee. Ps. Vaikka monessa muussa laitteessa onkin ko. prosessori, niin aika miellyttäviä tuloksia tämä kapistus kahmii suorituskykytesteissä verrattuna tämän hetken tarjontaan kauppojen hyllyllä. Se ei toki kerro yhtään onko laite toimiva ja hyvä muuten. Tämän hetkiset arvostelut kyllä ylistävät laitetta.

Vastaa
MoZar
MoZar

2

Oi voi.. :/ En kyllä lähde itsekkään mihinkäään Facebook hehkutteluun. Muutenkin ärsyttävää, että kaikki kamppanjat nykysin Facebookin kautta.

Vastaa
Anestic
Anestic

3

Se on vähän sama homma, kun mummot oli kauhuissaan kun asioita pyydettiin hoitamaan sähköpostitse :) Ei ole kuin huraus, ja on ihan pihalla kaikista uusista jutuista ja muksut nauraa vieressä.

Itse asiaan, aika vähän oli FB-painotteista, enemmän muut.

Vastaa
pelce
pelce

4

Olisi hienoa nähdä vaikka edes jotain arvioita kuinka paljon enemmän laitetta myydään some-hehkutuksen jälkeen. Taitaa maksaa tuon 20 puhelinta takaisin useaan kertaan.

Vastaa
teme565
teme565

5

En ainakaan itse viitsisi saastuttaa esim. omaa ja muiden naamakirjaprofiileja vain sen takia että voin ehkä voittaa jonkun uuden kapulan. Jos sen saisi palkinnoksi ilmaisen mainostyön teosta niin sitten olisi asia erikseen.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.