Tuleva Windows Phone 8 -päivitys tuo myös FM-radion?

10
Matti Robinson

Tuleva Windows Phone 8 -päivitys tuo myös FM-radion?
Windows Phone 8 on merkittävä päivitys edeltäjäänsä, mutta aivan kaikkea Microsoft ei onnistunut parantamaan. Yksi alustan mainittavimmista puutteista on FM-radion puute, joka ei johdu ainakaan laitteistosta.

Puolalaisen WindowsMania.pl-sivuston mukaan kyse on uuden käyttöjärjestelmäversion kiireellisestä julkaisusta, joka korjataan tulevassa päivityksessä. Tietojen mukaan sama leikkaustoimenpide tehtiin notifikaatiokeskukselle, jonka lisäksi ontuvasta integroinnista kärsii Skypekin.

Radiosovelluksen puute ei johdu laitteiston kykenemättömyydestä, vaan muun muassa Lumia 920- ja Lumia 820 -malleista löytyvä Qualcommin WCN3660-piiri tukee FM-radiota. Sama piiri tukee myös Bluetooth 4.0 -profiilia, jolle ei löydy tukea nykyisestä Windows Phone 8:sta.Tulevaa Apollo Plus (tai Apollo+) -päivitystä odotetaan alkuvuodesta ja edellämainittujen ominaisuuksien lisäksi sen odotetaan tuovan muun muassa VPN-tuen.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Oppo Reno10 – hinta laskenut -40%

Oppo Reno10
199 € DNA
460 € CDON
610 € BIGBOX.FI

Alin hinta viikko sitten: 329 €

Realme C30s – hinta laskenut -37%

Realme C30s
65 € BIGBOX.FI

Alin hinta viikko sitten: 103 €

Oppo A79 – hinta laskenut -14%

Oppo A79
184 € BIGBOX.FI

Alin hinta viikko sitten: 214 €

Realme C30 – hinta laskenut -14%

Realme C30
85 € BIGBOX.FI

Alin hinta viikko sitten: 98 €

Kommentit (10)

Anonyymi käyttäjä
pants @ (vahvistamaton)

1

Onkohan tämäkin otettu Google Playn sovellusvalikoimasta,kun kerran Microsoftilla on oikeudet (kiristämällä lisenssi rahoilla...!!) käyttää Googlen sovelluksia!!.

Vastaa
tonkie
tonkie

2

@SGS2 Working!!!, pants, Menneen talven Lumia!!, 1

Ota ne lääkkeet, ne auttaa ihan oikeasti. Uutiseen; Empäs tiennytkään, että tuolla piirillä on FM-Radio vastaanotin. Mahtaakohan olla myös FM-lähetin?

Vastaa
Irekkeri
Irekkeri

4

@1

Luulen illuminatin ja juutalaisten maailmanjärjestön ryöstäneen tämän yhteistyössä marsilaisten kanssa Microsoftille, koska Microsoftilla työskentelee tunnetusti 0 ohjelmoijaa ja kyseinen firma saa rahaa tyhjästä.

Mainitaan vielä varmuudenvuoksi new world order, maya-kalenteri ja maailmanloppu syipäiksi tilanteeseen.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
pants @ (vahvistamaton)

6

tonkie @
Suosittelen myöskin sulle samaa!. ;)
Se rauhoittaa kummasti.

Vastaa
Taeco
Taeco

8

Ai tämä sgs-trolli onkin pillereitä vetänyt kaikken tämän ajan, kun on tuollaista juttua suoltanut ulos? Se selittääkin paljon...

Mutta asiaan. Jos Apollo+ aka. "valmis wp8" tulee vuoden alussa, niin koskakohan tulee seuraava wp ja mikä sen nimeksi tulee? Googlelta tulee päivityksiä (pienempiä tai suurempia...) pitkin vuotta ja Applelta nähdään noin kerran vuodessa uusi iOS versio.

Ekös ensi kesäksi suunniteltu windows 8 blue -päivitystä, joka tavallaan täydentää w8:ia? Olisikohan se sitten samalla wp8 blue tai wp8.1 niihin aikoihin?

Esim. uutta 808:n tapaista näytöstä ei wp8:n rajoituksilla tulla näkemään, jos myöhemmilläkään versioilla. Sääli sinänsä. Olisi kiva nähdä sillä 808:n kennolla varustettu puhelin, jossa olisi myös optinen kuvanvakain. Ei haittaa, vaikka tulisi paksuhko: kameraihmisethän sen hankkisi ja se mahtuisi silti pienempään tilaan, kuin kännykkä JA pokkari. Pokkareissa muutenkin yleensä pienempi kenno, kuin 808:ssa on.

Vastaa
arivesa
arivesa

9

Wanhasta -10 Sampasta löytyy 15 FM stereo-kanavaa syrjäseudullakin. Uutinen on siis,että vihdoin -13 tulee Windows kasiin? Big deal.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.