Asus julkisti tuhannen euron PadFone Infinityn

4
Matti Robinson

Asus julkisti tuhannen euron PadFone Infinityn
Asus on esitellyt uuden version tabletin ja älypuhelimen yhdistävästä PadFone-kombosta. Asus PadFone Infinity -nimellä kulkeva laitepari on päivitys sekä puhelimelle että tablet-telakalle.

Eroa viime viikolla arvostelemaamme, toisen sukupolven PadFoneen löytyy pääasiassa suorittimesta ja resoluutioista. PadFone Infinityn puhelin on nyt varustettu 1,7 gigahertsin Snapdragon 600 -suorittimella ja Full HD -resoluution IPS-kosketusnäytöllä. Tabletinkin resoluutiota on kasvatettu Full HD:ksi.

PadFone Infinityn akkukapasiteetti on kasvanut hieman 2400 milliampeerituntiin ja Infinity Station -telakasta löytyy edeltäjänsä tapaan 5000 mAh akku. Kamera on edelleen 13 megapikselinen, mutta varustettu f2.0-aukolla. Asus kertoo, että laite pystyy samanaikaisesti kuvaamaan Full HD -videota ja ottamaan still-kuvia 8 kuvan sekuntinopeudella.Sisäistä tallennustilaa löytyy jopa 64 gigatavua, jota laajennetaan Asuksen oman pilvipalvelun 50 gigatavulla. Laitteessa ajetaan luonnollisesti Android-käyttöjärjestelmää.

Asus PadFone Infinity saapuu markkinoille huhtikuussa ja hintaa kombinaatiolla on 999 euroa.Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Realme 11 (5G) – hinta laskenut -30%

Realme 11 (5G)
249 € Bigbox
388 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 353 €

Motorola Razr 40 Ultra – hinta laskenut -28%

Motorola Razr 40 Ultra
699 € Verkkokauppa.com
699 € Power
699 € Telia

Alin hinta viikko sitten: 968 €

Honor 90 Smart – hinta laskenut -28%

Honor 90 Smart
149 € Telia
189 € Bigbox

Alin hinta viikko sitten: 206 €

Realme C33 – hinta laskenut -26%

Realme C33
103 € Bigbox
137 € Proshop
158 € Bigbox

Alin hinta viikko sitten: 139 €

Kommentit (4)

kallu60
kallu60

4

Minulla on käytössä nyt jo yli kaks kuukautta tuon nykyinen malli,eli PadFone 2,aina vain mukavammalta tuntuu käyttää,menee jo päiviä etten avaa PC.täni lainkaan,luurin akku kestää varmasti sen kaksi päivää vaikka on kaikki päällä kokoajan,miinusta tulee tosin siitä kun ei ole muistikortin paikkaa eikä laite tunnista ulkopuolista kortinlukijaakaan,tähän saakka ylivoimaisesti paras mobiili-laite joka on minulla ollut käytössä,ei tulee enää Lumiaa johon vähät"roponi"uhraisin!

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.